Yslyurtumran em fazla iki ay kullanır spnra da oturma minderi yaparsın nolcak
Bimciler
minikprensesimm hangi mağaza bende diyarbakırdayım sabah gitik kapının önünde beni beni iteklediler kapıya çarptım ben bizim burdaki bimde hiç bişey kalmadı
Portakalgeliyor bizim ordaki bime eşim az önce gitti herşey varmış reflü yatağı kuvet falan almış. Reflü yatagında çok emin olamadım kullanan varmı acaba
Chemstry ürün elimde değil izmirde ama beğenmese almazdı ailem 🙄
Chemstry yorumlarında küçük demişlerdi boyut olarak
Bebek cantaları cok kalitesizdi.
zıbın oyın halısı ve uyku tulumu aldım. Uyku tulumu gerçekten. Kullanışlı ve başka markalar pahalıydı🙂 ılk defa açılışında gidip aldım🤣
Kubraylmz0 eşim bunu almak istedi .Hem de ısrarla ama aldırmadım 🤣🤣 kullanışsız diyor herkes almayalım dedim
Bende babynest, reflü yatağı, oyun halısı ve nevresım takımı aldım hepsının kalitesi gayet güzel. Oyun halısıda bence cok kaliteliydi fiyatına göre, reflü yatağını almak için bebeğin illa reflü olmasına gerek yok hanımlar zaten olmaması adına alıyoruz emzirip koyduğumuzda biraz eğimli yatabilmesi ve bebeğimizin mide sağlığı için yoksa illa reflü olan bebekler kullanmıyor olmaması için kullanılıyor arastırmalısınız
Kelebekanne48 burda bir paylaşım yapılmıştı orda herkes pişman olmuş babynest aldığına o yüzden ben de almadım
Peloooo ben aldım da bilmiyorum ki cok anlamıyorum yenı dogunca olur dıye dusundum 😊
Mervuras26 ben bugün baktım müslin örtüye. Epey inceydi sevmedim. Ama oyuncakları güzeldi. Eğitici puzzle, ilk kitaplarım, bul tak, tak çak, çıngırak ve bi de koordinasyon oyunu aldım. Ha unutmadan biberon kurutmak için aparat ve emzik hatta yastık bile aldım 😂 valla ne ucuzdu her şey 🤩
Eczmery123 gittiğimde 4.50tl ye aldim 6 li bebek elbise askısı
Portakalgeliyor tuhhh ben de yok nerden alabilirim acaba ?