cgdm-trzi ya bohut battaniye yoktu başka bi battaniye vardı kocaman ve yumaşak ondan aldım..bu nohut battaniyenin fiyatı ve ölçüsü nedir acaba? 10.05te bimdeydim ne ara aldılarda çıktılar gittiler müslün desenleri burda görüyorum akdkflsl

minisinannesiiii kanz bebek çantası, müslin bezi, şişme yelek, dolap düzenleyici aldım. Çok kalabalıktı çanta zor buldum eşimle gittim 😊

Bade1414 yok almışsınız etmeyin bi şekilde kullanırsınız, altını alırken ya da koltuğun üstündeyken altına serersiniz,pusetin altına da koyabilirsiniz, fazla mal göz çıkarmaz hesabı 🤭😀😀

Benim aldıklarım;
    Mama sandalyesi
    Oyun halısı
    Alt pijama takımı
    İkili pijama takımı
    Üçlü yelekli takım
    Penye tulum
    Eğitici kitap, puzzle ve renkli halka oyuncaktan aldım
    Penye elbisede aldım ama iade edeceğim

Yazmaktansa görsel atmak daha mantıklı sanırım 😂
    valla gördüğüm hoşuma giden herşeyi aldım .
    bir çamaşır sepeti aldım içine aldığım herşeyi doldurdum , 3 trko patik 1 çift zıbın 1 pjma tak.
    1 ikili alt 1 battaniye 1 nohut bat 2 havlu 1 önlük 2 çorap 1 emzik 1 biberon 1 kırlent 1 pızzle 1 havuz topu 1 oyuncak 4-5 tane küçük kitap 1 tulum 1 3 lü takım 1 nevresim 1 yorgan 1 yastık 2 tane 5li takım 1 mama sandalyesi minderi 2 müslin sanırım bu kadardı aldıklarım baya içime sindi aldım .
    ailem de babynest reflü yatağı alt açma ve bir kaç bişey almışlar uyku tulumu mendil ceket gibi . Çok güzel oldu mis gibi .. allah içinde görmeyi nasip etsin 😍 sağlıkla giyeceği günleri görmeyi nasip etsin ..

patuli hadi yaa😃 ay baktım şimdi benimkine normal bendeki ikisi aynı boyutmuş 😁

Babynest aldımmm renkleri çoook güzeldi cıvıl cıvıl dokusuda güzel geldi dayanamadım ama çok lazım bişey mi bilemedim çok tereddüt ederek aldım içimden sürekli fiyatı uygun diye diye kasaya götürdüm kendimi😂😂
        Kırlent yastıklara bayıldım ama minicik çok sevimlilerdi 😻 pek bişi kalmamıştı korumalıklardan aldım bi kaç tane uygundu onlarda. Babynest dışında her şeye okeyim umarım kullanırım onu😂

pinar92_ bende baybneste kararsız kaldım cok cabuk büyüdükleri için pek kullanışlı olmuyormuş vazgeçtim

Oğlum için tak Çak tan aldım minigime ise patik 🙈🤲🏻🙏🏻