Gizliyiiiz kalmamıştı ben göremedim bile ablam bimde çalışıyor taa Zonguldak’tan ayırttım 😂😂 kullanabildiğimiz kadar kullanırız ya 😊
Bimciler
94Busra94 Valla ben hücum ettim kanz çantadan 1 taneydi ilk ben kaptım arkamda 7 8 tane daha hamilelikte vardı bide🤣Anne bebek yatağıda 2 taneydi Allahtan onu da alabildim hemen ve daha bir sürü şey için savaş verdim.Ama değdi 🤣🤣
tugbacelebii tamamdır o halde birkaç tane de uzun kollu ve 3-6 ay alacağım 😍 bizim burası normalde soğuk bir şehir ama evimiz sıcak oluyor dediğiniz gibi tek zıbınla da durabilir o zaman teşekkür ederim 🙇🙏😘
asyahumam rıca ederim canım benim uzun kolu zıbını giydirirsin alta pijama tamamdır işte uzun kol dememmın sebebi ne kadar sıcak da olda bebekler ilk zamanlar kendi ısısınj ayarlayamıyormuş eee 3 ay sonra sonbahar zaten serın ben böyle düşündüm
Mervuras26 kumaşı çok kötüydü
Gizliyiiiz güle güle kullan 🥰 ben gidemedim aklım kaldı 🤦♀️
bebisini-bekliyor hastane çıkışları bana küçük geldi kolları çok dar o yüzden aldım bıraktım geri siz baktinizmi
Ecmelbeyza 😂😂😂😂 sesli güldüm
Mervuras26 turkiyeden almadım ben görümcem avusturyadan getirmişti bana muslin örtüyü 15 tane var di kızım kışın doğmuştu ama baya kullanışlı koltuğa yatıracağım zaman o örtüyü seriyordum koltuğa öyle yatırıyordum şuan ikinci doğumumda inşallah yaza denk geliyor doğumum onlardan kullanıcam çok kullanışlı ve çok iyi oluyorlar her şekilde kullandım ben kusmaları çok olurdu diye yastığına basının altına sererdim gaz çıkartırken kusma olur diye omuzuma sererdim yazında biyere giderken bebeğin üzerine atacam serin ve rahat olur baya yıkanınca küçülüyor ve çok kırışıyor ama ütüleyince hemen açılıyor eski haline dönüyor bence alın derim çok kullanışlı gerekirse alt açma bezi olarakta kullanabilirsin
tugbacelebii aynen o da doğru kisalari da artık üstüne kalın giydiririm 😍
94Busra94 benim bugun kontrolum vardi esimi gönderdim evimin yaninda zaten bim 150 lliralik liste hazirladim esime oda dayanamamis 350 liralik bebek malzemesi almiss (cok mutluda oglu olacagi)😂😂
Ozlem23 yıkanınca küçülüp buruşuyor ama çok rahat uygulanıyor ve ütüleyince eski haline boyuna geri donuyor ama ben burdan almamıştım görümcem avusturyadan getirmişti bana kızımda çok kullandım ben onları herşeye heryerde kullanabilirsin nasip ikinci dogumuma tekrar onlardan almayi dusunuyorum
Akmankara benimde alacaklarım 150 tl likti ama malesef 2 yaşındaki kızımda fırsat bulup gidemedim
Eşim bimde çalıştığı için hiç gitmedim 🤭😂sağolsun kendisi aldı herşeyden