Bimciler
asyahumam bimin 0 3 zıbınları çok küçük geldi gözüme 3 6 ile de çok fark yok aralarında bol bol zıbın alın ama üste bir şey giydirecekseniz kısa giydirmicekseniz uzun kol alın bende Temmuz’da doğurucsm inşallah ben öyle yaptım ama çok 0 3 aya yüklenmeyin 1 2 defa giyiyorlar genelde 3 6 ay alın doğduğundan 6 aylık olana kadar kullanırsınız herşey için geçerli
Mvi kesinlikle bence alınmalı sonucta reflüsü var mı olacak mı doğmadan bilemeyiz alınır konulur reflüsü varsa rahat eder bebek yıkamadan zaten normaldede yatılır yani
kahve-cekirdegim ben aynı diye biliyorum. Zaten bir süre sonra minder olarak kullanılır 😀ablam diyor ki; al al sonra onları sokacak yer bulamayacaksın 😁heves işte. Valla nefsimi köreltmek için uygun fiyatlı aldım pahalısına gerek yok bence ☺️
yasemin__hemsire evet gittim cok tesekkur ederim baya bisy aldim
Ay çok uygun ve kalıtelıydı 6tane zıbın nevresım takımı onluk çanta batanıye çorap zıbın çok şey aldım pijama takımı bir tane zor kaptım saldırdılar resmen zor bunları aldım herkes 5-10tne alıyor haksızlık
Arkadaşlar bende babynest anne yanı aldım ama küçük geldi gözüme sizcede öyle mi? Bebekleriöiz sığar dimi içine 😬 ayakları dışarda kalacak gibi geldide 😂😬
Celibon valla bende almayacaktım baktım herkes almış sonra açılıp oyun halısı olarak kullanılır diyince uygun diye aldım bende 😊
Gizliyiiiz kalmamıştı ben göremedim bile ablam bimde çalışıyor taa Zonguldak’tan ayırttım 😂😂 kullanabildiğimiz kadar kullanırız ya 😊
94Busra94 Valla ben hücum ettim kanz çantadan 1 taneydi ilk ben kaptım arkamda 7 8 tane daha hamilelikte vardı bide🤣Anne bebek yatağıda 2 taneydi Allahtan onu da alabildim hemen ve daha bir sürü şey için savaş verdim.Ama değdi 🤣🤣
tugbacelebii tamamdır o halde birkaç tane de uzun kollu ve 3-6 ay alacağım 😍 bizim burası normalde soğuk bir şehir ama evimiz sıcak oluyor dediğiniz gibi tek zıbınla da durabilir o zaman teşekkür ederim 🙇🙏😘
asyahumam rıca ederim canım benim uzun kolu zıbını giydirirsin alta pijama tamamdır işte uzun kol dememmın sebebi ne kadar sıcak da olda bebekler ilk zamanlar kendi ısısınj ayarlayamıyormuş eee 3 ay sonra sonbahar zaten serın ben böyle düşündüm