Bimciler
Kubraylmz0 eşim bunu almak istedi .Hem de ısrarla ama aldırmadım 🤣🤣 kullanışsız diyor herkes almayalım dedim
Bende babynest, reflü yatağı, oyun halısı ve nevresım takımı aldım hepsının kalitesi gayet güzel. Oyun halısıda bence cok kaliteliydi fiyatına göre, reflü yatağını almak için bebeğin illa reflü olmasına gerek yok hanımlar zaten olmaması adına alıyoruz emzirip koyduğumuzda biraz eğimli yatabilmesi ve bebeğimizin mide sağlığı için yoksa illa reflü olan bebekler kullanmıyor olmaması için kullanılıyor arastırmalısınız
Kelebekanne48 burda bir paylaşım yapılmıştı orda herkes pişman olmuş babynest aldığına o yüzden ben de almadım
Peloooo ben aldım da bilmiyorum ki cok anlamıyorum yenı dogunca olur dıye dusundum 😊
Mervuras26 ben bugün baktım müslin örtüye. Epey inceydi sevmedim. Ama oyuncakları güzeldi. Eğitici puzzle, ilk kitaplarım, bul tak, tak çak, çıngırak ve bi de koordinasyon oyunu aldım. Ha unutmadan biberon kurutmak için aparat ve emzik hatta yastık bile aldım 😂 valla ne ucuzdu her şey 🤩
Eczmery123 gittiğimde 4.50tl ye aldim 6 li bebek elbise askısı
Portakalgeliyor tuhhh ben de yok nerden alabilirim acaba ?
Alininannesii1 canım açıkcası e bebekte var aynıları ve daha iyi 5-10 lira fark eder suan 14.99 diye biliyorum fiyatı bir bak istersen internetten yada şubeden :)
Mervuras26 ben aldım çok ince ama hoş güzel Haziran bebegi olacak zaten
Nazli34 bende bugün gittim zibin uyku,tulum,mendil ,müslin örtü,yastık aldım uygun ve güzel fiyatlar vardı
22Ege00 ahahah burda ¾ tane vardı
iiremgrzbyr https://imgyukle.com/i/L98Uqp
Sabah saglık ocagına gidiyor dum durum bu kuyruk olmuştu 😆
- Düzenlendi
Mervuras26 evet çok inceydi almadım ben