Eşim bimde çalıştığı için hiç gitmedim 🤭😂sağolsun kendisi aldı herşeyden

94Busra94 bende aldim ama bimden degil 😊 ince bi bez ben yazın kızımı kundak yaptim mesela yazın hemen suyun altına sokup çıkınca onunla kuruladım pikniğe gittimizde üstüne pike gibi örttüm yazın çok kullanışlı oluyor muslin bezleri

dilara2107 allasen şu kanz çantanın fotosunu atar mısınız. Neymiş bu kadar sabah 9da gidip alacak kadar. Cidden çok merak ettim 😂 bende gittim ama hiç bişey kalmamıştı herkes herşeyi kapış kapış etmiş 😂

Sabah kapıda kuyruk vardı hastneye giderken gördm sıra resmen 9 da başladı 😊

Bimde ki oyun halısı yerine migrosta https://imgyukle.com/i/L9DtW8 bu var ben bunu ilk hamile olduğumda almıştım kart money vs 40 tlye gelmişti 😜 bence gayet iyi malıda bence 10-20 fazla verip bunu alın . Buarada Hepsiburadada 103 akakcede 99 tl suan migrosta 69 tl ….👀👀👀

94Busra94 evet Bugün hücum ettim bende😂yorgan yastık 2 adet muslin örtü 8 adet ağız silme bezi bi adet 5 li hastane çıkışı 2 tane zıbın 2 tane alt pijama yıkama küveti ve filesi annne bebek çantası bi tanede valiz aldim baya uygun geldiler😂🥰

94Busra94 kızlaaarr bugün küvet bi tane kalmıştı hemen kaptımm gayet büyük ve kullanışlı iyiki almışım büyük oğluma da atlet aldım denemek için.siz neler aldınız?