BurcuLice bende küvet takımı müslin diye gittim gene bir sürü kıyafet aldım geldim eşim kızacak gene 😊 küvet takımının da filesi kötü geldiği için almadım

Sedagb evet 1 tane kalmıstı baktım çok ince ve sert geldi bana ebebek civil lcw bunlarda uygun ve güzel oluyor

dugmeninannesiii ben aldım çok büyük değil ıvır zıvır bikaç bişey sığar içine günlük kullanım için ideal bence yani içine ne koymayı düşünüyosunuz ki, bi kaç parça kıyafet biraz bez sığar yani. Ama boyutu ufak olduğu için sırtıma takmayı hiç denemedim sanki bebek arabasının sepetine koymak daha mantıklı olur gibi geldi

mucizemm01 ya çok ayıptı ya bana benim aldığım ürünü elimden alıp bana ne dedi sessiz durup sustum ilk defa böyle birşey yapıyorum kalablaık ve kapış bir alışveriş illa seviyesine indiricek neler dedi bana en sonunda bi bağırdım bak senin seviyene inerim seni buraya bir gömerim sen kimsin bana o kelimeleri söylüyosun diye al dedim herşey senin olsun yeterki bana bılaşma 😂😂 ya bebişimi de gerdi yazık değil mi ya alt tarafı 1 kitap sadece 2.5 tl ve sinsi gözlerini bile görcen fıldır fıldır bakıyo

Mhr13 valla ben ilk olmama rağmen arkadan ittirilerek içeri girdim 😅 içerde feci kalabalık. Amcanın biri de garibim sabah sabah tavuk almış 😂 kadınları görünce noluyo size böyle ya ne varda biriktiniz buraya diyo 😂

Smyy00 ben fileyi kullanmayacağım küvet için özel süngerler var onlar cok rahat oluyor

Ben de bir şeyler aldım kızlar. Uyku tulumu aldım. Fakat 3-6 aylıktı. Tecrübeli annelere soruyorum o aylarda ihtiyaç oluyor mu? Bu sefer gelen müslinleri beğenmedim sert geldi. acaba yıkanınca yumuşar mı? Geçen sefer gelen müslinler daha iyiydi. 3 lü organik bebek çorapları dan aldım6-9 ay olmasına rağmen eve gelince fark ettim minicikmiş. Alıp kullanan var mı kullanınca esner mi?

FERBU
          Bebeği yıkadıktan sonra kurtuluyorsun, puset örtüsü olarak, alt değiştirirken serilebilir iki tane aldım bende