94Busra94 ay çok eğlenceliydi😂 kalabalıktı 10.55 de gittim bir sürü sıra kapı bi açıldı herkes koşuyor ben şok 😂 sonra ben bakarken herkes almış ben arıyorum o nerde bu nerde😂 ama baya sepet başında muhabbet ettik bu işe yarar mı sizinki kaç aylık cinsiyeti ne elime geçenleri isteyenlere verdim 😂 onlarda bana verdi buldu sağolsunlar ben düşünerek seçip alırken herkes doldurmuştu arabasını sonra pişman olup beğenmeyip yanlış alanlar bıraktı içime sindi hepsi hepimize yetti yani 😂😊

Küvet seti , alt üst takım,2li pijama , hastane çıkışı, müslin örtü,tulum 💙

Elf_ogz ay hic sorma bende 12de gittim tum mavi olan seyleri kapismislar pembisler doluydu malesef oglum olucagi icin cok birsey alamadim ince nohut battaniye aldim onunda mavisi degilde su yesilini bulabildim muslin bezi aldim mendil emzik ikili atlet şisme yelek birde cok uyguna coraplar vardi kalin kislik benm isime yaramazdi yaza dogurcam ama buyuk buldum 12aylik aldim sizde kacirmayin kizlar

Ozgedemiralp34 Haklısınız pişman oldum ben de yeri güzel organik diye aldandım ama kafası bile zor geçer bebeğin 🤷🏻‍♀️

94Busra94 ben Bi gittim talan olmuş heryer istediklerimi alamadım 🤦‍♀️1 tane Müslin, 3lü bebek takımı(kumaşı çok güzeldi) çorap, bide yelek aldım 😭elim boş dönmeyim diye 😂

Valla ben 11 de gittim istediklerimin hepsini aldım. Reflü yatağı, anne yanı yatağı, küvet seti, müslin bez, havlu. Bir tek ilk gittiğim yerde reflü yatağı yoktu. Şansıma ikinci gittiğim yerden aldım.

_TuBaa_ Sevi bebe çok iyi ben kızımda kullandım anlam oğlunda kullandı hala sapasağlam çok kaliteli ama bime gelen kalitesiz kayar bebek aşşağıya

Kızlar aklıma bir şey takıldı benim bebeğim yaz bebeği olacak bu bimdeki zıbınlardan iki tane 0-3 aldım yarım kol ve sıfır kol, bir tane de 3-6 aldım ama boyun kısımlarında citciti yok sadece altta citciti var. Bir daha zıbın alırsam uzun kollu almam gerekir mi? Ayrıca yarım kol mu yoksa sıfır kol mu lazım Temmuz Ağustos gibi olacak doğum hichir şey blmyrum bu konuda. Bir de bu bimden aldiklarimin boynunda çıtçıt yok şu an pişman oldum geçmez mi kafasından 🙇

94Busra94 hücüm ettik 😂 anne yanı yatağı küçük kırlentlerden 2 tane oyun halısı aldım beşiğimiz reflü yatağı oluyor ihtiyaç duymadım müslinimizde çokça var ama Ürünler güzel

Herkes gibi bende mutlu ayrıldım.
      Baby nest
      Oyun halısı
      Zibin
      Nevresim
      Kundak havlusu
      2 tane Müslim bez
      Sevimli halkalar
      Oyun havuzu topları
      Cay seti evi
      Dis kasiyici
      Cingirak
      Elbise askısı
      Sevimli tak çıkar hayvanlardan
      Yelek
      3 patik çorap
      Hastane çıkışı
      Şapka
      Annem kayinvalidem ben hepimiz bi yerden topladık 😀😀😃

Lohusa sabahlık takım olarak aldım 5 li hastne çıkışı bebek yorganı battaniye küvet maşrapa su kovası nevresim takımı bebek yastığı çorap Müslin bez reflü yatagı🤭🤭🤭🤭 Allahtan kalmıştı burda🤗🤗🤗