Bimciler
94Busra94 öğlen gidebildim talan etmişler sadece bir don bırakmışlar 😊🤯
Bim de bugün 🤣
pinar92_ bende babybest aldım kullanacağımı düşünüyorum gece yatarken yanımda yatması için ve gün içinde kanepenin üzerinde onun içinde dursun diye düşündüm :)
Hastane çıkışı sadece mavi renkmiydi acaba
Portakalgeliyor bizim burda kalmadi canim anneme soyledim nohut baddaniye aldirdim mavi sence nasil kumasi
bebisini-bekliyor bende hastane cıkışi aldm kücük geldi bide kafadan gecirmeli olucak sizce zor olur mu kullanımı iyade etmeni düşünüyorum hatta
kahve-cekirdegim valla ben calısama babynest kaldı mı diye sordum anne yanı kalmadı dedi 🙈😂 küçük geldi ya gözüme inşallah kullanabiliriz
Prenses21 gayet iyi bence bu instagram sayfalarıyla aynı e bebekte de var ama benzeri tabi odaha iyi :)
Alısverisimi yapmistim ama yine de eksik kalanlardan baya aldım. Muslin. küvet seti takım alt pijama. Patik. Çıngırak ve bol çıtçıtlı body.
Nurbalam şaka mısın🤣 tövbe yarabbim ya keyfine mi sormuş millet sana
Gizliyiiiz ben daha önce 101 sen aldım meselelere bi tane kızıma ait vardı. Ama alakası yok ya bu elyaf içi pof bimdekide böyle sanırım kullanabileceğimi sanmıyorum kullanırız umarım.
asyahumam bimin 0 3 zıbınları çok küçük geldi gözüme 3 6 ile de çok fark yok aralarında bol bol zıbın alın ama üste bir şey giydirecekseniz kısa giydirmicekseniz uzun kol alın bende Temmuz’da doğurucsm inşallah ben öyle yaptım ama çok 0 3 aya yüklenmeyin 1 2 defa giyiyorlar genelde 3 6 ay alın doğduğundan 6 aylık olana kadar kullanırsınız herşey için geçerli
Mvi kesinlikle bence alınmalı sonucta reflüsü var mı olacak mı doğmadan bilemeyiz alınır konulur reflüsü varsa rahat eder bebek yıkamadan zaten normaldede yatılır yani
kahve-cekirdegim ben aynı diye biliyorum. Zaten bir süre sonra minder olarak kullanılır 😀ablam diyor ki; al al sonra onları sokacak yer bulamayacaksın 😁heves işte. Valla nefsimi köreltmek için uygun fiyatlı aldım pahalısına gerek yok bence ☺️