midekoruyucu ayy amca bedava bişeyler var sanmıstır 🤭🤭🤭
Bimciler
Kubraylmz0 canım babynest ve müslinler nasıl iyi mi beğendin mi
- Düzenlendi
Ben de bir şeyler aldım kızlar. Uyku tulumu aldım. Fakat 3-6 aylıktı. Tecrübeli annelere soruyorum o aylarda ihtiyaç oluyor mu? Bu sefer gelen müslinleri beğenmedim sert geldi. acaba yıkanınca yumuşar mı? Geçen sefer gelen müslinler daha iyiydi. 3 lü organik bebek çorapları dan aldım6-9 ay olmasına rağmen eve gelince fark ettim minicikmiş. Alıp kullanan var mı kullanınca esner mi?
Kızlar müslin ne işe yarıyor
Ozgedemiralp34 bir de kolunun bilek kısmı çok dardı. Kolu geçmez diye düşünüp almadım
FERBU
Bebeği yıkadıktan sonra kurtuluyorsun, puset örtüsü olarak, alt değiştirirken serilebilir iki tane aldım bende
FERBU çok amaçlı kullanılıyor canım. Bebeği yıkadıktan sonra kurulmak, omzuna alıp gazını çıkarmak için omzuna örtmek için kullanabilirsin,puset ya da bebek arabası üstüne örtmen için, yazın uyurken üzerini ince bir şey ile örtmek için kullanabilirsin. Fakat ben bu kez gelenlerin kumaşını beğenmedim sert geldi bana
94Busra94 Bim batağına düştük yine.😅
Oyun halısı alan varmı?
Kızlar babynest nasıl alanlar memnun musunuz kalitesi kumaşı felan iyi mi 🤔
minikprensesimm müslin kumaşı biraz kalın ama yıkanınca yumuşar bnce anne yanı yatak cok güzel
2prensannesi2008 yaa bende gideceğim ama kalmıs mıdır bilmiyorum 🤷♀️Şansımı denemek istiyorum en azndan bu ikisini almak istiyorum 🥰teşekkür ederim cevapladıgınjz icin
minikprensesimm yaa ben sabah erkenden gittim o halde zor aldım yine bi bakın sizde . Yerinden yerine değişiyor
2prensannesi2008 ben aldım😊
midekoruyucu sende gel amca bedava dağıtıyolar deseydin 😂😂😂😂 gerçekten anlayışsız insan çok karnı burnunda falan demiyolar. Benim kız kardeşim mama sandalyesinin minderini almaya gitmiş sabahtan hamile kadının biride onu almaya gelmiş kardeşimin elinde görünce daha varmı bende alcaktım demiş kardeşimde kıyamamış ona vermiş 😊 abla aldım ama kadının doğumu yaklaşmış kıyamadım ona verdim o haliyle sabahtan gelmiş dedi bende iyi yapmışsın dedim gittik başka bimde bulduk 😊