Smyy00 ben fileyi kullanmayacağım küvet için özel süngerler var onlar cok rahat oluyor

Ben de bir şeyler aldım kızlar. Uyku tulumu aldım. Fakat 3-6 aylıktı. Tecrübeli annelere soruyorum o aylarda ihtiyaç oluyor mu? Bu sefer gelen müslinleri beğenmedim sert geldi. acaba yıkanınca yumuşar mı? Geçen sefer gelen müslinler daha iyiydi. 3 lü organik bebek çorapları dan aldım6-9 ay olmasına rağmen eve gelince fark ettim minicikmiş. Alıp kullanan var mı kullanınca esner mi?

FERBU
Bebeği yıkadıktan sonra kurtuluyorsun, puset örtüsü olarak, alt değiştirirken serilebilir iki tane aldım bende

FERBU çok amaçlı kullanılıyor canım. Bebeği yıkadıktan sonra kurulmak, omzuna alıp gazını çıkarmak için omzuna örtmek için kullanabilirsin,puset ya da bebek arabası üstüne örtmen için, yazın uyurken üzerini ince bir şey ile örtmek için kullanabilirsin. Fakat ben bu kez gelenlerin kumaşını beğenmedim sert geldi bana

SB_ aynen hiç güzel değil bende baktım

• SB_ bunu yanıtladı.
  • SB_ bunu beğendi.

minikprensesimm yaa ben sabah erkenden gittim o halde zor aldım yine bi bakın sizde . Yerinden yerine değişiyor

Edakilic kanz markalı olanlarda gelmemiş sanırım göremedim ben

94Busra94 oyun halısı,şişme yelek,ikili takım pijama,tüylü mont,nohut battaniye,müslin bez,elbise aldım bende 😂geçen gelenlerden 600tl lik alışveriş yapınca bu sefer alınacak birşey de kalmadı😇

midekoruyucu sende gel amca bedava dağıtıyolar deseydin 😂😂😂😂 gerçekten anlayışsız insan çok karnı burnunda falan demiyolar. Benim kız kardeşim mama sandalyesinin minderini almaya gitmiş sabahtan hamile kadının biride onu almaya gelmiş kardeşimin elinde görünce daha varmı bende alcaktım demiş kardeşimde kıyamamış ona vermiş 😊 abla aldım ama kadının doğumu yaklaşmış kıyamadım ona verdim o haliyle sabahtan gelmiş dedi bende iyi yapmışsın dedim gittik başka bimde bulduk 😊