Arkadaşım babynest aldı çok beğendim. Deseni.kalitesi güzeldi

Nohut battanıye, şişme kısa kol mont, zıbın, bere,Bebek ayakkabısı ve anne yanı yatağını aldım. Birinci bim savaşını başarı ile atlattım bende 🤦🏻‍♀️ Tulum alacaktım bulamadım bende sallana sallana yürüyorum ne bilim böyle olacağını nasıl saldırdılarsa biberonların bazılarını kırılmış koymamışlar hiç😂

Battaniye, nevresim takımı, havlu çorap,
    Tulum, yelekli takım, 2li alt 2 tanede örme patik aldım müslin için gittim onu alamadım 😂😂 arkadaş bütün müslinleri 1 kişi almış ne yapacaksa okadarını millet satış yapıyor bence çok tuhaf neyseki kızımda lcwdan almıştım uygundu yine ordan alırım yada enucuz bebek marketten alırım o siteninkilerde kaliteli yeğenime almıstım tavsiye ederim müslin bulamayanlara

Ay bende açılır açılmaz gittim istediğim her şeyi aldım çok şükür bizim burdaki bim 5 kişi 5 kişi aldığı için içeri curcuna oluyor Allaha şükür herkes sakınce alacaklarını alıp çıkıyor

Kızlar ben bu ayıcıklı alt açma minderi aldım ama bana pek kullanışlı gibi gelmedi ya alan yada kullanan var mıı

Mavii02 aynen ya bende aldım ama kullanışsız mı acaba iade etsem mi diye düşünüyorum.

Bende 5′li hastane çıkışından aldım organik kumaş yazıyor çok güzel beğendim, müslin daha önceki gelenler daha güzeldi bu biraz sert geldi ama aldım yinede bir tane bide kırlent aldım bitane oda güzel

ozydm aynen burdada arabaya eline geleni doldurmuslar kenarda inceliyorlar bide tezgahların önünden çekilmiyorlar saat 10 da gittiğim halde almak istediğim bi kaç şeyi alamadim bitti

Geçen sefer aldığım muslinler daha güzeldi bu seferki sanki gazlı bez 🤷🏻‍♀️ bir tane aldım altını değişirken sererim yine de diye🤭Nevresim takımı geçen trendyoldan almıştım bir tane daha alayım bari dedim yedek açtım baktım kötü değil valla 2 yedek yastık yüzü de var 👍🏻Hastane çıkışı aldım ama biraz pişman oldum aşırı aşırı minnak hastanede bir kez giyse daha da giyemez bence 🤷🏻‍♀️👶🏻🧿

Keşke bimde online alışveriş muhabbetine girse artık diğer marketler gibi.. ezilme tehlikesi atlattık düşüncesiz insanlar yüzünden 😂

Denizzz88 evet geçen sefer gelen muslin çok daha güzeldi ondan almıştım şimdi gelenden de aldım ama sert çok iyi değil pusetin üstünü örtmek için kullanilabilir