Mervuras26 çok ince ben almadım
Bimciler
Celibon babynestle anne yanı farklı şeyler mi aynı mı ben anlamadım 😂 bende aldım da
Sımdı gidiyorum
kızlae, ınslah bıseyler bulurm
_TuBaa_ Sevi bebe çok iyi ben kızımda kullandım anlam oğlunda kullandı hala sapasağlam çok kaliteli ama bime gelen kalitesiz kayar bebek aşşağıya
Kubraylmz0 babynestlerimiz aynı 😍😍😂
Kızlar aklıma bir şey takıldı benim bebeğim yaz bebeği olacak bu bimdeki zıbınlardan iki tane 0-3 aldım yarım kol ve sıfır kol, bir tane de 3-6 aldım ama boyun kısımlarında citciti yok sadece altta citciti var. Bir daha zıbın alırsam uzun kollu almam gerekir mi? Ayrıca yarım kol mu yoksa sıfır kol mu lazım Temmuz Ağustos gibi olacak doğum hichir şey blmyrum bu konuda. Bir de bu bimden aldiklarimin boynunda çıtçıt yok şu an pişman oldum geçmez mi kafasından 🙇
Esma21 ben 1 tane aldım muslin. Kumaşı sert bence üzülmeyin
Mervuras26 daha önce geldiğinde almıştım biraz ince yazın kullanılır alınabilir bence güzeldi
94Busra94 ala ala uyku tulumu aldım anca 😂😂😂😂
94Busra94 hücüm ettik 😂 anne yanı yatağı küçük kırlentlerden 2 tane oyun halısı aldım beşiğimiz reflü yatağı oluyor ihtiyaç duymadım müslinimizde çokça var ama Ürünler güzel
Ayazsmommy benimde 🥰
Herkes gibi bende mutlu ayrıldım.
Baby nest
Oyun halısı
Zibin
Nevresim
Kundak havlusu
2 tane Müslim bez
Sevimli halkalar
Oyun havuzu topları
Cay seti evi
Dis kasiyici
Cingirak
Elbise askısı
Sevimli tak çıkar hayvanlardan
Yelek
3 patik çorap
Hastane çıkışı
Şapka
Annem kayinvalidem ben hepimiz bi yerden topladık 😀😀😃
Lohusa sabahlık takım olarak aldım 5 li hastne çıkışı bebek yorganı battaniye küvet maşrapa su kovası nevresim takımı bebek yastığı çorap Müslin bez reflü yatagı🤭🤭🤭🤭 Allahtan kalmıştı burda🤗🤗🤗
Sultanali lohusa seti varmıydı ben görmedim katalogda da yoktu sanki :)
kahve-cekirdegim bende katalogda görmedim ama bizim bimde kalmış valla fişte 10 tl yazıyor hatta etiket fiyatı 50 Tl yazıodu sadce rengi pembe işte bebekte erkek ama bulmuşken kaçırmak istemedim🤭🤭
Mervuras26 evet ince ve güzel
Sultanali önceden kalmışsa indirim uygulamışlardır iyi yapmışsınız güle güle kullanın 😊
kahve-cekirdegim tesekkur ederim🤗🤗🤗