_TuBaa_ Sevi bebe çok iyi ben kızımda kullandım anlam oğlunda kullandı hala sapasağlam çok kaliteli ama bime gelen kalitesiz kayar bebek aşşağıya

Kızlar aklıma bir şey takıldı benim bebeğim yaz bebeği olacak bu bimdeki zıbınlardan iki tane 0-3 aldım yarım kol ve sıfır kol, bir tane de 3-6 aldım ama boyun kısımlarında citciti yok sadece altta citciti var. Bir daha zıbın alırsam uzun kollu almam gerekir mi? Ayrıca yarım kol mu yoksa sıfır kol mu lazım Temmuz Ağustos gibi olacak doğum hichir şey blmyrum bu konuda. Bir de bu bimden aldiklarimin boynunda çıtçıt yok şu an pişman oldum geçmez mi kafasından 🙇

94Busra94 hücüm ettik 😂 anne yanı yatağı küçük kırlentlerden 2 tane oyun halısı aldım beşiğimiz reflü yatağı oluyor ihtiyaç duymadım müslinimizde çokça var ama Ürünler güzel

Herkes gibi bende mutlu ayrıldım.
    Baby nest
    Oyun halısı
    Zibin
    Nevresim
    Kundak havlusu
    2 tane Müslim bez
    Sevimli halkalar
    Oyun havuzu topları
    Cay seti evi
    Dis kasiyici
    Cingirak
    Elbise askısı
    Sevimli tak çıkar hayvanlardan
    Yelek
    3 patik çorap
    Hastane çıkışı
    Şapka
    Annem kayinvalidem ben hepimiz bi yerden topladık 😀😀😃

Lohusa sabahlık takım olarak aldım 5 li hastne çıkışı bebek yorganı battaniye küvet maşrapa su kovası nevresim takımı bebek yastığı çorap Müslin bez reflü yatagı🤭🤭🤭🤭 Allahtan kalmıştı burda🤗🤗🤗

kahve-cekirdegim bende katalogda görmedim ama bizim bimde kalmış valla fişte 10 tl yazıyor hatta etiket fiyatı 50 Tl yazıodu sadce rengi pembe işte bebekte erkek ama bulmuşken kaçırmak istemedim🤭🤭

Ben yurt disina geldim. Eşime lacaklarini işaretlemisdim. O da sağ olsun fazla fazla almiş gerek yorgan yastik anne yani yatagi ( bunlari zaten almistik vardi) 1000tl uzerine alişveriş yapmış. Bakalim ikna edebilirsem bazilerini geri iade eddircem. ☺ kendinin tutamamiş ne varsa aldim diyor.
          https://imgyukle.com/i/L9r46I
          https://imgyukle.com/i/L9rbm1
          Anne bebek cantasi iyimiydi arkadaslar?