• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Mhnds gözükür tabiki değeriniz cok yükselmis olacak o zamana kadar rahatca gözükür 🥰

Bahar2622 sağlıcakla kavuşuruz inşallah bebeklerimize tüm acılar kendiler için 🙏🏻😇

10+5 biz ama daha kalp atışını nede kendisini göremedik başindan beri düşük tehlikesi oldugu icin

Bahar2622 merhaba bende 4+2 haftalığıyım erken gebelik testiyle ögrendim gebeliğimi kadın doğum doktorunun yanında çalışmama rağmen hala muayene olmadım çok erken diye bekliyorum hayırlısı 😀

PinarCaliskan amin arkadaşım Allah razı olsun, inşaAllah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza sağlıkla büyütelim 🤲

Bahar2622
        Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah, bende tecrübesiz bi hamiş olarak bu duruma alışmaya çalışıyorum ilk randevuma 6 haftalıkken gitmiştim ve o zaman 7mm idi🤭 kese hemen gözükmüştü, kalp atışını da taa derinlerden olsa da duymuştuk 😀 simdi 9+1 iz bebişimiz kiraz buyuklugundeymis çok minnoş değil mi, simdi ise sırada 2li test var konuştuğum bi tarama merkezi 1400 lira dedi teste sizde nasıl fiyatı? Siz ne kadara yaptırdınız? Sevgiler 🎀🐣♥️

Merhaba inşallah hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız miniklerimizi😍😍🙏🏻🙏🏻 Bizde 7+2 günlüğüz ilk gebelik ilk heyecan sağlıkla gelsinler inşallah🙈🙈

abc19 hem düşük önlüyor hem de bebeğin kandan beslenmesini arttırıyor diğer türlü kan daha yavaş pompalanıyor

Hanımlar bir şey soracağım, benim adetim gecikti son adet tarihim 24 Kasım 2020 hemen değilde biraz bekleyip öyle doktora gideriz diye düşündük bende ona göre bu uygulamayı ayarladım şuan 6h 5g görünüyor. 8 Ocak Cuma günü biraz rahatsızdım hasteneye gittik durumu izah edip ona serum verildi ve beta hcg bakıldı 75.973 çıktı değerim 6 haftalığa göre çok değil mi sizce?

Bahar2622 ben hamile olduğumu öğrendiğimde 6 haftalıktık doktora gittiğimde 6+5 deydim kalp atışını bile duyduk allahıma şükür 9.haftayız şimdi bi sıkıntı yok inş sizde bi an önce görürsünüz keseyi

Bahar2622 gönülden tebrik ederim. Bende yarın itibari ile 6 haftalık gebeyim. 🥰🐣 5 gün önce doktora gittiğimde betam 600 olduğu için kese görülmedi. Yarın yine gidicem, inşallah görebilirim. 🥰🐣🤰

Saliha_00
                  Bizimde 5 yil sonra oldu suanki halinizi cok iyi anliyorum desem yeridir umarim saglicakla aliriz kucaklarimiza hepimiz

betul35- hiç sıkıntı yapma canım daha çok yeni benimde görünmemisti çok sıkıntı yapmıştım ama doktorum 1500ve altında görünmez dedi biraz daha beklemelisin 🥰🥰

Bahar2622 biz de 9+1 cok cok cok heycanli icimde minick bir kalp vr biraz bulntili gecsede yinede hersey cok guzl 😇😇😇