• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Nilduru sen kötü düşünme pozitif ol nasipde ne varsa o olucak 🙏🏻

Damla--35 adet sancınız nasıl oluyor. Böyle adet olcak gibi doluluk hissi var mı. Benimde Bat gecti ama hala olmadım. Yü yüzden soruyorum

GmzeAri teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun🤗 kalp atışını duyunca bizede yazın mutlaka🥰

Esma_zrl normal tabiki daha cok yeni olduğu icin öyle gözüküyor😊

Zeynep-1999 gözünüz aydın mucize işte her bebek ayrı bir hikaye tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah🥰

Bahar2622 inşallah beta hcg 782 ye yükselmiş cuma günü verdiğim kanda şuan muayene olmak için bekliyorum inşallah keseyi görürüz ❤❤

fpkprensesim evet hamileyim🥳🥳 cok teşekkür ederim iyiki varsınız ❤ bende çok üzülmüştüm ama belki regl günüm bebeğimin ilk günü olur demistim simdi ilk günüm o gün 9 aralık 🤗🤗

Nilduru bence gec döllenme olmuştur, hemen kötüyü düsünmeyin haftaya kesenizi görürsünüz inşallah ❤

Deletedmom_9 kasığımda batma oluyor ara ara da regl ağrısı gibi hafif ağrı giriyordu 2-3 dk sürüp geçiyordu. Suan o gecti ama batma hissi devam ediyor. Baski ve sıkışıklık var sanki. Sizin belirtiniz neler

Kızlar merhaba.. Size bişey sormak istiyorum bu benm 2.ci gebeliğim uzun aradan sora tekrar hamile kalabildim 1.de erken doğumla kaybettim bebeğimi 20 haftalık suyum geldi normal doğum yaptırdılar şimdi çok şükür tekrar hamileyim 6 haftalık oldum ama korku fln hep var içimde size sormak istediğim afedersiniz vajina da böyle hafid bi hassasiyeti olan var mı yoksa bende mi problem var🤦🏻‍♀️

Deletedmom_9 evet adet sancım oluyor ama adetten en ayıran şey göğüs hassasiyeti ve kasıkta batma