Bahar2622 hayırlı olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu 🤲 🤲 🤲 🙏 🙏
En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Bahar2622 yaa sen hamilemisin, bi ara açtığın postta çok dua etmiştim sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına 🥰☺️ Olmadı demiştin o zaman çok üzülmüştüm ay valla kendi hamileliğimde bu kadar sevinmedim sağlıkla doğsun bebiş o zaman 🤲🏻😂
aylin08166 Randevu aldım bende çarşamba günü gidicem 7+5 de gidicem inşallah belli olur kalp atışı 🙏🏻
Zeynep-1999 ayy ne güzel Rabbim herkesin gönlüne göre versin 🙏🏻🥰
Kızlar bugün gebelik testim pozitif çıktı 6 ocakta beta HCG 3.61 çıkmıştı bat 12 Ocak.Son adet tarihime göre 3+6 benimde bugün sağlık ocağında kan verdim carsam günü cikicak inşallah 🙏 ara sıra adet sancısı gibi sancılarınız oluyormu merak ediyorum 😊 Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙏 Biraz karışık yazdım ama heyecandan kusura bakmayın 😊
- Onay Bekliyor
Merhabalar.. Uygulamaya göre 6+5 teyiz beta hcg değerimizde 1360 geçen hafta gittiğimde ultrasonda hiç bir şey gözükmemişti bu hafta tekrar gideceğim ama korkuyorum yine gözükmezse diye 🥺 Sürekli aklımda dış gebelik ihtimali var okuduklarından etkilendim sanırım daha önce böyle bi durum yaşayan var mı acaba?
Eda04 teşekkür ederim içim rahatladı 😊
Eda04 inşallah 🙏🙏 şuan heyecandan ne düşünecegimi bile bilmiyorum garip farklı bir duygu 😊
Eda04 evet ilk bebek benim eşimde dışarıya çok belli etmiyor ama heyecanı yüzünden okunuyor 😊