• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Bahar2622 RABBİM ne güzel vekildir. Şükürler olsun ki RABBİMİZE. Sağ sağlim buradaki herkes kucağına almayı nasip eylesin istiyen herkese tattırsın. ❤️🥰

Merhaba anneler aranıza yenı katıldım benımde bebeğim 8+1 olduk keseyı 5+2 gördüm kalp atısınıda 7+2 duydum çok güzel rabbım korusun bebeklerımızı. Rabbım Sağ salım kucaklarımıza almayı nasıp etsın

Merhaba ben de 4+4 💕 benim de beklediğim birşey değildi çok şaşkınım 👀 ama böyle dememe kararı aldım pozitif enerji lazım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah…

Bizde 7+1 olduk bugün 🧿 kalp atışını 6+1 gördüm cok güzel bir his 😍ilk hamileliğim.2 kayıbım oldu..
        İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏼❤️

biyologul merhaba endişelenecek hiçbir sey yok herkesin ayni olmuyor benimde henüz kesem gözükmedi 😊

Esrakynr cok teşekkür ederim sizede maşallah 🥰 sabırsızlıkla duymayı bekliyorum çok heyecanliyim

Mimi97 sağlıkla gelsin inşallah, bir kere yaşayınca insan korkuyor rabbim bidaha yaşatmasin ❤

Duygu_0147 amin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰 kalp atışını da duyduktan sonra bidaha ne zaman çağırıyor doktor

Hermione bu mucize icin senelerce uğraşanlar var, siz ne guzel hiç anlamadan sahip olmuşsunuz❤ sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Bahar2622
            Kesinlikle gebe olmak çok güzel ilk gebeligim benimde 11+5 olduk. Kese görme- kalp atışı derken haftada yada 2 haftada bi kontrollerimiz oluyordu artık ayda 1 olmaya başladı ilk defa bu kadar uzun süre göremedim gibi oldu annelik işte acaba iyimi nasıl yediğim bebegime faydalımı daha neler neler😂🤣🤣😏🤣 ne düşünsem şaştım

Bahar2622 Canım bahar ❤ öncelikle senin adına çok sevindim hatırlar mısın bilmiyorum iki ay önce silik çizgiyle post açmıştın konuşmuştuk . Benimde iki kaybım var ve kalp atışı duyamamıştım bizde hemen kan sulandırıcı iğnelere başladık. Şuan 9 haftalığız. Kalp atışlarınıda duyduk 6+3 te umarım sende duyarsın. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Maşallah 🧿

Bahar2622 yaaa bende hiç Birşey bilmiyorken gittim hamileymişim kese oluşmaya başlamış dediler bir daha gittiğimde iki kese olduğunu ikiz bebeklerim olacağını öğrendim 6+5 iz şuan henüz kalp atışı dinlemeye gidemedik ve kesede bebek de henüz görünmedi 🥺

Zerrin_61 bulantı bende başlamadı gün içerisinde arada bulantı oluyor ama öyle çok kötü diyemem sabahları da olmuyor bulantım