• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Seyda2434 merhaba🥰 gözünüz aydın insallah kalp atisinida rahatlıkla duyarsiniz bizde sabırsızlıkla birazcık büyümeyi bekliyoruz sonra kesemizi göreceğiz 🤗

Fmv tebrik ederim iki tane bebis ne kadar güzel hep hayalimdir sağlıkla gelsinler 🥰

• Fmv bunu yanıtladı.

Bahar2622 9+3 haftalığız beta hcg mi 56,72 de öğrendim bebeğim olmuyor du tedavi görmeme rağmen olmadı. İlaçlar yüzünden kilo almıştım kendi kendime dedim 2 ay gitmicem hastaneye hem vücüdüm dinlensin hemnde zayıflarım 2 ayımda rahim filmi çektirip aşılama yapılacaktı tesadüfen adetim 13 gün geçikti. 5 tane gebelik testi yapmama rağmen çıkmamıştı kafam da bitirdim hasta olcam dedim kasıklarım ve göğüslerim ağrıyordu daha sonra kan verdim eşimle birlikte şans eseri öğrendik 5 haftamız da da kalp atışını duydum 🥰 şimdi de cinsiyeti için dört gözle bekliyorum🥰

Havvauzgunn ne kadar guzel mucize bizi rabbim olduruyor işte sağlıkla gelsin inşallah, bazen kendinize zaman ayırıp birazdan konudan uzaklaşmak iyi geliyor benimde bu ay öyle olmuştu

Bahar2622 teşekkür ederim ama çok zorluyorlar şimdiden herşey iki katı 😥

Eecnr hamileyseniz alttan bakmazlar karından bakarlar enazındna benim öyle oluyor

Fmv güzelliğide iki katı olacak öyle düşünün 🥰

• Fmv bunu yanıtladı.

Fmv ayy bizde hep ikizimiz olsun demiştik ama sağlıkla gelsinlerde inşallaah
              perşembe gübü doktora gidicem çok heycanlı oluyo insan sürekli görmek istiyor 😍😍😍

irorkay bende 10+5 oldum hiç birşey hisetmiyorum halen sadece yorgunluk hariç hamile oldugumu bile hissetmiyorum normal mi ki mide bulantısıda hiç yaşamadım

Bahar2622 bugün 8 haftalık olduk 6+3 iken kalp atışını istersen dinleteyim ama daha küçüçük ses yüklemeyelim dedi 3 hafta sonra gel dedi heyecanla beklıyoruz o günü 💓

Eddos00 cok saoll ilk zamanlar cok dengesiz kulansamda ilacımı suan cok daha dikkatli kulanıyorum umarım kötü bisey olmaz

Oznur-Mese evet ilk başta sadece gösteriyormuş doktorlar, sağlıkla gelsinler bizde bekliyoruz 2 hafta sonra görürüz belki🥰