En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Kaderbbayram0 teşekkür ederim hayırlısı 😊
Bahar2622 9+3 haftalığız beta hcg mi 56,72 de öğrendim bebeğim olmuyor du tedavi görmeme rağmen olmadı. İlaçlar yüzünden kilo almıştım kendi kendime dedim 2 ay gitmicem hastaneye hem vücüdüm dinlensin hemnde zayıflarım 2 ayımda rahim filmi çektirip aşılama yapılacaktı tesadüfen adetim 13 gün geçikti. 5 tane gebelik testi yapmama rağmen çıkmamıştı kafam da bitirdim hasta olcam dedim kasıklarım ve göğüslerim ağrıyordu daha sonra kan verdim eşimle birlikte şans eseri öğrendik 5 haftamız da da kalp atışını duydum 🥰 şimdi de cinsiyeti için dört gözle bekliyorum🥰
bademsekeri42 benim 107 cıktı okul numaramdi😂 bizimde sizin gibi olur 5 te kese 8 de kalp atışı 🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Bahar2622 hoşbuldukk 🤩
Havvauzgunn ne kadar guzel mucize bizi rabbim olduruyor işte sağlıkla gelsin inşallah, bazen kendinize zaman ayırıp birazdan konudan uzaklaşmak iyi geliyor benimde bu ay öyle olmuştu
Merhabalar bizde 6+2yiz kalp atışlarını duyduk 🥰
Fmv ayy bizde hep ikizimiz olsun demiştik ama sağlıkla gelsinlerde inşallaah
perşembe gübü doktora gidicem çok heycanlı oluyo insan sürekli görmek istiyor 😍😍😍
Bahar2622 bugün 8 haftalık olduk 6+3 iken kalp atışını istersen dinleteyim ama daha küçüçük ses yüklemeyelim dedi 3 hafta sonra gel dedi heyecanla beklıyoruz o günü 💓
Eddos00 cok saoll ilk zamanlar cok dengesiz kulansamda ilacımı suan cok daha dikkatli kulanıyorum umarım kötü bisey olmaz
Oznur-Mese evet ilk başta sadece gösteriyormuş doktorlar, sağlıkla gelsinler bizde bekliyoruz 2 hafta sonra görürüz belki🥰