Bahar2622 hemd3 çok çok güzel bizde 7+2 olduk 3 gün önce kalp atışlarını duydum keseyi 4+3 de gördüm inanılmaz güzel
En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Kizlar bişey sorcam 6+2 haftalık hamileyim kalp atışını duymadık doktor 3 gün sonra cagirdi 3 günde ne değişir duyulur mu kalp atışı sizce 6+5te ?
Bahar2622 insallah canm hepimizin 😘
Pinarakcayy duyulur canim zaten bazi bebeklerin kalp atışları 7 hafta da duyulur sıkma canını annesi 🥰🦋
7+1 🤗🙋🏻♀️
Pinarakcayy canm bende duymadım kalp atışını ama gördüm 6+4 te gitmiştim duymamamıştım
Melikeelanur benimde bugun 6+3 beraberiz 🙂 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sağ ve sol yumurtalıktan hamile kalmanın bi farkı oluyor mu ? Ve cinsiyet için çin takvimi işe yarıyo mu ? :))
Bahar2622 Ben de çift yumurta ikizlerime çok şükür 6+5 haftalık hamileyim 🥰
Bahar2622 merhaba 🙂 biz kesemizi gorduk 6. Haftadayız cok miniciğiz 2 hafta sonra kalbini duyacağız inşallah ve evet hamile olmak cok guzel bir duygu 🤰💓🙂
8 haftalık ikiz anne adayıyım aramızda ikiz gebelik var mı ?
Bahar2622 tabikiii veririm ❤️
Melikeelanur brnim de birebir aynı hikaye:) bugün 6+3 cuma günü inşallah kalp atışını duyabilriim. Kese var yolk kesesi de var ama benek hareketlerini hemüz göremedik.
150819-170120 bakalım ne diyecek doktorum inşallah sağlikla kucağımıza alırız bebislerimizi 😍
Pinarakcayy ben de 6+3 şuan. Kalp atışı duyamadım. 7+1 de çağırdı doktor inşallah duyarım
idilika83 aynı haftadayız ınsallah duyacağız :)
Akbeyza20 lekelenme 5 haftada oldu şuan 6+3 oldum bitti. Yerleşme kanaması olabilir.