• Doğum
  • Doğumu kolaylaştırmak için kimler neler yapıyor ?

mlsmrtgl Instagram da antrenör var sema nur aşık adı takip et cesaret alırsın biraz ne kadar erken o kadar iyidir ☺️

Medine hurması
doğum kolaylaştırıyormuş ??
Son günlere yakın yemelisiniz .

Senaa27 ya yok aslında egzersiz yürüyüş çömel kalk gebelik boyunca yapılması gerekiyor tabi düşük tehlikesi yoksa 💁🏻‍♀️ Ama ben 37. Haftaya kadar yattım yani hiçbirşey yapmadım sadece yattım 😁

eğer alttan muayene için gerginsen korkma İnan korkacak bişey yok kendini kasmazsan hiç acımaz 😊

Aselmiramm başka bilmiyorum canım bunu da ahududu çayını da arkadaşlarım hep kullandı ama fazla içilmemesi gerekiyor fazlası doğumdan sonra çok kanama yapıyor 38. haftada başlayıp doğuma kadar 2 günde 1 içiliyor ☺️

Aycaasenaaa tabii ki hareket her zaman iyidir. hem ağırlaşmaya hem ağrılara hem de doğum zamanı rahat açılmaya sebebiyet verirmiş yürüyüş sadece hamileler için değil zaten tüm insanlar için yapılması gereken en önemli şey🥰

mlsmrtgl ben 40+6 da ilk doğumumu yapmıştım ve çok şükür rahat bir doğumdu günde 1,5 saat yürüyordum ve son haftalarda merdiven in çık baya yaptım bi de hurma yedim çok şükür şimdi ikinciye hamüleyim darısı benim be bütün hamişlerin başına kolay doğumlara inşallah 🙏

Sarekerem korkma benimde aynen öyle oldu doğumum çok kolay oldu 👍🏻 sürekli hastanede yürü squat yap mutlaka ve cevap yaz ne durumdasın 😀😀Allah kolaylık versin inşallah 🙏

Ebruu32
    Yumuşatma özelliği olduğu için, rahim ağızının daha kolay açılmasına sebepmiş. Eğer yapamazsanız, perine mesajı söyledi.
    Normal bende bilmiyordum 🤭

mlsmrtgl benim sporcu geçmişim olduğu için pek ağrım olmadı kilo baskı yaptığından ağrıyordur

Ebruu32 YouTube ye yazıp video izleyebilirsiniz

2prens-annesi hurma dediğniz cennet hurması mı ben 9 haftaligım bu aralar canım çekiyordu esimden istedim bugün almasini

Aralıkta doğmasın diye squat hurma ahududu yaprağı çayı hepsine başlamak için 1 ocağı bekliyordum bebeğim 31 aralıkta gelmeyi tercih etti hiç bişey yapamamış oldum ne hayallerim vardı oysa ki 😂 sadece pilates topunda hareketler yapıyordum doğumum yine de çok kolay oldu

Nrgs34 ben internetten baktım ada çayı için zararlı diyor siz içtinizmi