Doğumu kolaylaştırmak için kimler neler yapıyor ?
smyrmammad evet allah korusun ufacık hataya yer yok hamilelikte en ufak uyarıyı dikkate almalıyız
Medine hurması
doğum kolaylaştırıyormuş ??
Son günlere yakın yemelisiniz .
guneysmom ahududu cayi ilk defa duyuyorum baska ne cayi içebiliriz
Aselmiramm başka bilmiyorum canım bunu da ahududu çayını da arkadaşlarım hep kullandı ama fazla içilmemesi gerekiyor fazlası doğumdan sonra çok kanama yapıyor 38. haftada başlayıp doğuma kadar 2 günde 1 içiliyor ☺️
heyymomm yürüyüş neden önemliymiş 😊 ben 27 deyim yürümeli miyim sizce
Aycaasenaaa tabii ki hareket her zaman iyidir. hem ağırlaşmaya hem ağrılara hem de doğum zamanı rahat açılmaya sebebiyet verirmiş yürüyüş sadece hamileler için değil zaten tüm insanlar için yapılması gereken en önemli şey🥰
mlsmrtgl ben 40+6 da ilk doğumumu yapmıştım ve çok şükür rahat bir doğumdu günde 1,5 saat yürüyordum ve son haftalarda merdiven in çık baya yaptım bi de hurma yedim çok şükür şimdi ikinciye hamüleyim darısı benim be bütün hamişlerin başına kolay doğumlara inşallah 🙏
Sarekerem korkma benimde aynen öyle oldu doğumum çok kolay oldu 👍🏻 sürekli hastanede yürü squat yap mutlaka ve cevap yaz ne durumdasın 😀😀Allah kolaylık versin inşallah 🙏
Ozbek42 doğru zamanı bekliyor sizinki :)
bircivcivannesi dün geldi çok şükür.. ama sezaryen oldum 😊
2prens-annesi hurma dediğniz cennet hurması mı ben 9 haftaligım bu aralar canım çekiyordu esimden istedim bugün almasini
guneysmom teşekkürler
Aralıkta doğmasın diye squat hurma ahududu yaprağı çayı hepsine başlamak için 1 ocağı bekliyordum bebeğim 31 aralıkta gelmeyi tercih etti hiç bişey yapamamış oldum ne hayallerim vardı oysa ki 😂 sadece pilates topunda hareketler yapıyordum doğumum yine de çok kolay oldu
Nrgs34 ben internetten baktım ada çayı için zararlı diyor siz içtinizmi
Ecda yok normal ramazanlar da yediğimiz hurmadan canım