Doğumu kolaylaştırmak için kimler neler yapıyor ?
Ozbek42 doğru zamanı bekliyor sizinki :)
bircivcivannesi dün geldi çok şükür.. ama sezaryen oldum 😊
2prens-annesi hurma dediğniz cennet hurması mı ben 9 haftaligım bu aralar canım çekiyordu esimden istedim bugün almasini
guneysmom teşekkürler
Aralıkta doğmasın diye squat hurma ahududu yaprağı çayı hepsine başlamak için 1 ocağı bekliyordum bebeğim 31 aralıkta gelmeyi tercih etti hiç bişey yapamamış oldum ne hayallerim vardı oysa ki 😂 sadece pilates topunda hareketler yapıyordum doğumum yine de çok kolay oldu
Nrgs34 ben internetten baktım ada çayı için zararlı diyor siz içtinizmi
Ecda yok normal ramazanlar da yediğimiz hurmadan canım
2prens-annesi kaç haftalıksınız benimde aynı baskı batma bazen de ağrı oluyor ama doktorum normal dedi 36 haftadayız 3300 kilomuz da
Es-Esss şuan 39+2 oldum ama 36dan beri var o batma hissi
Aselmiramm papatya çayı adaçayı
39+3 üm bende ssvd adayıyım ağrılarım var ama yalancı sanci dedikleri galiba suyum falan yok hurma yiyorum merdiven çıkıyorum yürüyüş yapıyorum ama oğlan bana mısın demiyo gelesi yok galiba 🤗
bodurulku canım hurma dediğiniz şu Ramazan’da yediklerimiz değilmi walla korkudan beynim döndü cennet hurması hangisi diye düşünmeye başladım 😂
Asenadgdvrn80 doğum belirtisi de Nisan deniyor yaa bu kanlı mu oluyo yoksa mukus sumukumsu tarzda biseyde olbilir mi
Arasarzu ben 40.haftamda 4.100 Gr doğdu iki kızımda gayette güzel ve kolay doğumum oldu,bol yürüyüş ve suquat yapmışsın.simdi 3.hamileyim inşallah buda öyle olur😘
Minnosunannesiii ramazan ayında yediğimiz hurma doğrudur😊
2prens-annesi kilosu kaç