• Doğum
  • Doğumu kolaylaştırmak için kimler neler yapıyor ?

Alakasız gibi ama göğüs kremlerini kullanmaya başladınız mı? Bir ay öncesinden başlayın deniliyor bazı kremler için🤨

mlsmrtgl ben sadece yürüyüş yapıyorum şu an, 33 oldum, bakalım iki üç hafta sonra squata falan başlamayı düşünüyorum

mlsmrtgl bu tartışmayı sabitledi.

mlsmrtgl ben 39+3 deyim..3 cm açıklığım var 10 gündür.. 2 gün önce nişan geldi .. ama ne sancı ne su gelmesi hiç bir belirti yok. Yarın kontrolüm var bakalım ne durumda 😊 ahududu yapragı çayı içtim ananas yedim yürüyüş dans squat herşeyi yapıyorum ama doğuramıyoruuuummmm 😁😁😁

Valla ben hiç evde durmuyom hep geziyom gezmedigim zamanda temizlikle ugrasiyom

Kızlar biz yarın 38 oluyoruz squat , pilates topu her aksam kesin yapıyorum. Nefes çalışıyorum, vücut esneme hareketleri yapıyorum. Yürüyüşü birer gün arayla yapıyorum. Evde de çok aktifim her işimi yapıyorum. İlk zamanlar çok yürürdüm ama bazen adet sökülmesi gibi bişey oluyor kapıdan geri eve giriyorum:)

Ozbek42
          Maalesef ki var. 120 TL ödemiştim ama uzun süre götüren bir krem

mlsmrtgl ben iki.kere girdim nst ye ikincisinde 37 haftamda hafif ağrı cıktı.ama bende bisey yoktu ağrın olursa gel dedi işte iki hafta oldu ne gelen var ne giden 🤷‍♀️