• Doğum
  • Doğumu kolaylaştırmak için kimler neler yapıyor ?

38+2 haftalığız suan 37 haftaliklen cati muayenesi yaptii doktorum yumusama var dedi bu carsamba kontrolümüz var nstde hicbir sanci çıkmıyor günde 5 adet hurma pilates günlük 3000 adim atıyorum birde ayakta namaz kılıyorum oturmak yerine hafif bel ağrım dışında hicbir sorunum yok ilk hamileliğimde 41 haftada suni sanci ile başlatılmıştı sanirim buda oyle gozukuyor 🌝

Eymenyekta merhaba bende 39.haftaya girdim doktor bana da yumuşama var dedi bu tam olarak ne oluyor açılmaya başlayacak anlamına mı geliyor yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum squat arada yapıyorum

mlsmrtgl yani dogru yapıyor muyum acaba diye daha çok düşünüyorum 🤣 bide dogruysa bile çok uzun süreli yapamıyorum

Ozbek42 ayyy aynı dert bendede var ya 39+4 1 hafta önce nişan geldi bir haftadır bir cm açıklığım var ne suyum geldi ne bişey bekliyoruz perşembe günü kontrole gidicez

mlsmrtgl ama egilip yer silmek çok zor ya bugun bi deniyim dedim belim koptu acayip derecede🙈

Dogum jeleri varmiş bilgisi olan varmi? Kullanip faydasi olan olmuşmu?