• Doğum
  • Doğumu kolaylaştırmak için kimler neler yapıyor ?

40 +1 günlük oldum hamıleliğin başından beri yürüyüş squat ve plates yaptım. 36. Haftadan itibaren yemedıgım hurma ananas kalmadı. Papatya çagı ahududu yaprağı çayı ama hala dığuramadım 😂 anlıycanız herkeste işe yaramayabiliyo malesef

Irmakkk01 bende yürürken zorlanıyorum bebek aşağı baskı yapıyor sonra arabaya binerken veya merdiven çıkarken bir yere oturacakken bacağımı bile zor kaldırıyorum 🙈ve çok yürüdüğüm günler bazen gece bacak spazmı oluyor masajla geçiyor ama. yine de bunları çok umursamayıp yürümeye gayret ediyorum. sırf 4 gün hareketsiz kalmayayım diye anneme geldim annemin evinin bahçesi var ve baya büyük arkası yürüyüş yolu orman falan değerlendiyoruö böyle zamanları. siz de bence riskiniz yoksa hemen pes etmeyin en azından 2,5-3 bin adım yürüyün konuşun bebeğinizle onu rahatlatmaya çalışın bol su için yürürken 🥰🥰🥰 az kaldı doğurmamıza inşallah 😍

mlsmrtgl 36+1 olduk şu ana kadar erken doğum riski olduğundan dolayı sadece yattım 😂 cuma günü kontrolüm var ondan sonra doktoruma danışıp yürüyüş squat hurma üçlüsüne başlamayı düşünüyorum 🙊

Cgdm0 onlar doğurmak için değil canım doğumu kolaylaştırmak için 😅

prensssannesiii Evet canım özele gidiyorum ama baş çevremiz de 39 haftayla uyumlu olduğu için kanala giremiyormuş bebeğim sadece kilosundan değil yani 😊

_TuBaa_ ilişkinin korunmasız olmasının sebebi nedir bilmediğimden soruyorum

mlsmrtgl son haftalarda günde en az 5 bin adım. Merdiven in çık. Squat. Kalça ile 0 ve 8 çizimi. Bel ve göğüslere sıcak duş. Doğumu başlatmak için de ilişki 😅 (5 aylık anneden tavsiyeler)

Arasarzu yok hiç bisey yapmadılar kilosunu da söylemiyorlar 36 da 1800 cıktı 1 hafta somra gittiğimde gelişimi geriden geliyordu. Suyu az bnmkinin

Bebis0606 Sağlıkla kucağına al inşallah canım bu haftalarda yaparlar çatı muayenesini rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Arasarzu çarşamba günü kontrole gidicem bakalım yapacaklar mı genelde sanci falan olmadan yapmıyorlar diye biliyorum. Normal mi olacak sezaryan mı onu da bilmiyorum