Nurhayat92

Nurhayat92 özel cankaya tıp merkezine gidiyorum doktorum ufuk atlihan cok memununum 7. Ayima kadar her skntmda ulastim gece gunduz karataş hastanesinde doğumu yaptiriyor 🙂

Nurhayat92 merhaba ben Konak’ta özel Karataş hastanesine gidiyorum doktorum Arzu değirmenci Akar şuan için çok çok memnunum beklentimin çok üzerinde inşallah böyle devam eder 🙏🏻

Sultan35 ben tahir beyin klinigine gudiyorum muayene ucreyi 250 dogum 4500 cinarlida ne kadar muayene tam bilmiyirum

ssuleeyuce Merhaba, bende tahir beye gidiyorum. Doğum ücretini kendisine mi Sordunuz hastaneden mi öğrendiniz acaba?

Sarenin_annesiii doktor olarak ebe olarak çok memnun kaldım ama odaları hiç konforlu değil banyo tuvalet çok kucukn ve sıcak su bile yok canım bilgin olsun

drn05 yoo tahir bey kendi soyluyor dogym ucretini. Ben cuma gunu dogum yapicam bana 4500 demisti ama fiyati neye gore soyluyor tam bilgim yok 😊

ssuleeyuce hadi ya ay nasıl sevindim 🥰benimde randevum var aynı gün. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Doğum sonrası tecrübelerinizi bekliyorum 😊 benim daha var doğuma konusu geçmedi o yüzden sormaya da çekindim açıkçası. Burda görünce ondan yazdım kendisi mi söylüyor hastane ile mi konuşuyorsunuz diye 😊

drn05 sormak istediginiz varsa sorun cevaplarim benim tahir beyde cinsrli hastanesinde ikinci dogumum olcak insallah ☺

Krtlburcu888 yok ben egepole gidiyordum doğum yaptım ama arkadaşım bayraklıda oturuyor bebek düşünüyorlar oranın fiyatlarını merak ediyorlardı sizde gidince hemen sorayım dedim🥰🥰