Hennademet bende karataş a gidiyorum kimin ismini veriyorsun canım yardımcı olurmusun

Nurhayat92 canım selam . Medical Park Dr Volkan Emirdar . Aşırı memnunum . Randevu bulmak biraz zor ama biz zaten aylık aldıgımız için sorun yaşamıyoruz . Sende biraz beklersen acele etmezsen enerjisi bilgisi ile harika bir doktor . En büyük şansımız 🥰

Nurhayat92 bayraklıda tınaztepe galen hastanesi var. Özel Karataş, egepol, bayraklı central hospital gibi 3 özelde gezdikten ve muayene olduktan sonra söyleyebilirim ki gerçekten galen hastanesi şahane çok donanımlı yeni tertemiz bir hastane. İlk gittiğim zaman doğumu burda düşünüyorum doğumhane ve hasta odalarını gezmek istiyorum dedim hemen gezdirip bilgilendirdiler. Özel hastaneye para veriyosam eğer devlet hastanesi gibi ilgisiz ve koridorlarının pis olmasını istemem açıkçası çalışan ilgiside çok önemli hamilelikte bazen sabırsız tahammülsüz olabiliyoruz malum hormonlar :)) karabağlarda oturuyorum ama hiç üşenmeden galen e gidiyorum herkese öneririm tertemiz hastane gibi hastane paranla rezil olmuyosun. Doktorum feyza arman çaldır. Çok tatlı ilgili bir doktor tavsiye üzerine gitmiştim beni hiç yanıltıp üzmedi maşallah ilk muayenede özel numarasını verdi istediğin zaman arayıp yazıp sorunu sıkıntını paylaş diye ve cidden ne zaman yazsam arasam kibar ve ilgili bi şekilde cevaplıyor. Doktor ve hastane bakan hamileliğini özel ve kıymetli yaşamak isteyen her hamişe önerimdir :))

annee27 Ben şuan 23 haftalık hamileyim. Sada hastanesine ikili tarama için gittiğimde memnun kaldım. Orada devam etmeye karar verdim. Doktorumla da bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Kısacası şimdilik memnunum umarım bir sorunla karşılaşmam. 😃

annee27 muayene ücreti 115 tl. Tarama testi sanırım muayene ile birlikte 300 tl gibi bir ücret ödemiştik kan vs alıyorlar ya. Detaylı tarama da 400 tl muayene ile birlikte 515 tl oldu 😃 doğum ücretini de arkadaşlarım 3500 diyordu ama değişti mi bilmiyorum umarım değişmemiştir 😃

Nurhayat92 ben ilk dogumum icinde suanda tahir ozguderi tercih ettim. Kendisi hem genel cerrah hem jinekolog cok memnunum hem evime yakin hem cok ilgili.bir dr istedigim saatte kendisine ulasiyorum ki en guzel yani bu bence. Cinarli hastanesi ile anlasmali hastaneninde sadece dogum uzerine olmasi guzel birsey. Aksi durumda mudahale edicek cok fazla is bilen dr ve hemsireler var. Yeni dogan unitesi var.

Nurhayat92 bende ilk doğumumu Bursa’da yaptım şimdi İzmir’deyim doktor hastane tavsiyesine ihtiyacım var burada bekleyeyiim, herkese teşekkür ederiim 🥰🌸

Ben 2 kontrolüme egepole gittim gökalp beye. Ablam da 2 sene önce o doktorda doğum yapmıştı çok tatlı babacan birisi. Doktorumdan çok memnundum fakat kısa sürede sürekli fiyat artışı oldu. Ben de ege şehire geçtim orada ümran hanım var. Ümran hanımdan da çok memnunum. Egepolde eşim içeriye giremiyordu ama egeşehirde kontrole beraber giriyoruz doktorun yaklaşımı çok iyi işinde de iyi diye araştırmıştım bakalım yaşayıp göreceğiz 😊

Haleluya Bende Feyza hanıma geçen hafta kontrole gittim ilk defa tavsiye üzerine gerçekten çok tatlı ve güler yüzlü bir doktor siz sormadan herşeyi anlatıyor🙂

holly canım 95 TL ama gitmeyi dusunursen yardımcı olurum fiyat için hastane ile anlaşmalı bir abla var yardımcı oluyor

Sedatskncy erken ödeme ile ücret sabitleniyor falan diyorlar bunu düşündünüz mü? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kaç haftalıksınız

Esma35 ayda 1 defamı gidiosunuz arada çağırdığı zamanda oluyormu ve öyle durumlarda ek ödeme yapılıyormu

minigim2805 ocak sonrasi genelfr hastaneler zam yapiyorlar muayene dogum ucretine fln umarim yapmazlar 🙏