ssuleeyuce merhabalar bende dr Tahir beyle cinarlida doğumumu gerçekleştireceğim ilk hamileligim hastane ve hemşireleri dogum esnasında nasıllar acaba? Birde doğumdan sonra dikiş atılacak olursa Tahir bey mi atıyor acaba bilgilendirebilirseniz beni sevinirim 😊

Krtlburcu888 38+4 olduk bizz 😍 siz daha yolun yarısındasınız diyeceğim ama öyle çabuk geçip gidiyor ki inanamıyor insan, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💕 doktordan yana şanslıyız çok şükür 🥰🥰

drn05 ben de Tahir beye gidiyorum doğuma çok var diye henüz sormadım😊 geçen hafta ayrıntılı için ilk defa gittim Çınarlı hastanesine. Çok şaşırdım apartman gibi kafamda farklı bir şey oluşmuş hayal kırıklığına uğradım bir an😄

Aysenur04 sizin durumunuzdayım hastaneyi ben de merak ediyorum görünce çok şaşırdım çünkü küçük bir yer, konumu da sanayinin ortasında gibi 😔

Gizoo87 🤣 evet hastane biraz eski ama ben daha önceden görmüştüm kuzenlerim falan doğum yaptı orda. Hastane umrumda değil açıkçası ya önemli olan doktorumuz kendisinde doğum yapıpta şikayetçi olan duymadım çok şükür 😊

drn05 mandalinadan gördüm :)) ben medicanaya gidiyorum 8500 doğum fiyatı sabit, sezeryan normal doğum fark etmiyor.

drn05 ben de öyle düşünüyorum ama az da olsa aklıma takıldı. Hepimize kolay sağlıklı doğumlar dilerim 🙏

Melo1071 bende onur beye gittim ilk 10 dakika bile ultrason cihazına bakmadı sonra test istedi yaptırdık içeri alıp bu ilacı kullanman lazım bile demedi hemşiresi geldi bu ilacı söyledi dedi gitti birdaha gitmedim kendisine ve nette araştırdım bazı sorunlarla karşılaşanlar olmuş

Gizoo87 ayni dusunceler içindeyim bende deneyim yasayanlar sesimizi duyup bizi aydınlatırsanız umarım 😁😊🥰