Neseli5 bayraklı galen de şuan 4.400 doğum ücreti sezeryan yada normal doğum 1 gece kalma yatak parası falan anne ve bebeğe yapılan tüm müdahale tetkikler içinde bide hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı var doğumdan önce sonra falan gelip çekiyo odayıda süslüyolar kız yada erkek olmasına göre bence çok makul uygun fiyatlı ne var devlet hastanesi vari bir hastanede 3.000 e doğuracağıma tertemiz ilgili donanımlı bir hastanede bey gibi doğururum :))

Ozlemyuksel58 canım en son 3500 diyordu çevremdekiler zam yapıldı mı bilmiyorum bende öğreneceğim yakın zamanda o zaman bildiririm 😊

Nurhayat92 önce özel muayenehane de A. Akkoca ya gidiyordum ancak fiyat olarak yüksekti doğumda çok yüksek fiyat istiyordu .ayrıca sgk ua bağlı olmadığından ben ilaç rapor vs sıkıntı yaşıyordum.enerjmizde tutmadı diye düşünüyorum.Can hastanesi Sadık beye gidiyorum şimdi.gayet memnunum, çok enerjik ilgili. doğum orda olacak nasipse.

Nurhayat92 ilk doğumumu hayat Hastanesi’nde yaptım şuan ikinciye hamileyim hayat hastanesine gittim Ege şehir Hastanesi’ne gittim egepole gittim hepside çok kalabalıktı covid den dolayı özeller devlet gibi olmuş ve hayat hastanesi dışında çok pahalıydı gereksiz zamlar yapıldı şuan buca kadin doguma gidiyorum gayet memnunum🙏

Smyrabahar en son 4400 diye okumuştum burda ama tam bilgim yok doğum ücreti hakkında yılbaşından sonra zam geldi mi bilemiyorum

Nurhayat92

Nurhayat92 özel cankaya tıp merkezine gidiyorum doktorum ufuk atlihan cok memununum 7. Ayima kadar her skntmda ulastim gece gunduz karataş hastanesinde doğumu yaptiriyor 🙂

Nurhayat92 merhaba ben Konak’ta özel Karataş hastanesine gidiyorum doktorum Arzu değirmenci Akar şuan için çok çok memnunum beklentimin çok üzerinde inşallah böyle devam eder 🙏🏻

Sultan35 ben tahir beyin klinigine gudiyorum muayene ucreyi 250 dogum 4500 cinarlida ne kadar muayene tam bilmiyirum