Nurhayat92 Ege şehir hastanesi Dilay Gökdeniz çok ilgili herkes de çok övdü bize de yakın diye orayı tercih ettim

10 gün sonra

Haleluya merhaba bu yazını ss almıştım doktorumu değişirsem diye hala memnunmusun doktorundan bnde çankaya tıpa gidiyorum doğumu karataşta yapıyolar ama içime sinmeyen şeyler var çokda elektriğim tutmadı doktorumla hem evimde çiğlide bu hastaneye daha yakın ama hiç giden arkadaşım olmadığı için tam bilmiyorum

8 gün sonra

Aysekrcy hiç tereddüt etme derim karataş doğum olarak bence rezil bir hastane. Devlet hastanesi ve özel poliklinik arası kalmış biyer bence özel hastane falan olamaz o kadar düzensiz pis biyer. Doğumdan sonra ki odaları falan gördün mü ne kadar kullanışsız..galen her açıdan 10 numara hastane tertemiz 2. Kat doğum ve doğum sonrası hastaların kaldığı kat katı gezdim odaları gezdim otel gibi şahane en azından bir muayene olmaya git feyza hanıma gitmişkende gez dolaş aklındaki soruları sor derim galen mi karataş mı deseler uçurum farkla galen derim. Karabağlarda oturuyorum ama egepol karataş gibi yerleri değil galeni tercih ediyorum bayraklıya gidip geliyorum düşün :)

ssuleeyuce merhaba naptınız doğum yaptınız mı memnun kaldınız mı Çınarlı dan

Haleluya çok teşekkür ederim zaten yazını okuduktan sonra randevu oluşturdum ctesi gidicem inşallah diğer doktorumdan iyi olcağı kesindir zaten

Arkadaşlar mrblar hamilelik özel sigorta diye bişi var araştırın derim muayene doğum içinde makul fiyatta ben yaptırdım sizde yaptırın derim muayene fiyatları doğum fiyatları hastanelerde uçmuş durumda benimkisi sadece Bi öneri

Nurhayat92 merhaba özel muayenehane ye gidiyorum doktorum Şenay Aycan muayene ücreti 400₺ aşırı ilgili ve donanımlı bir doktor sizi maddi olarak zorlamazsa dene derim 😊

Haleluya inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah bu 5 ayı unuturuz sanada bol bol dua edicem ❤️

17 gün sonra

Melo1071 ben de kendisine gidiyorum. Bana da aynısını yapıyor. O yüzden kararsız kaldım ne boy ne kilo hiçbir bilgi vermiyor. Ultrasonda göstermiyor. Tavsiye üzerine gittim ama emin değilim. Başka Dr arıyorum.

Evgenya ben 3 kere gittim medikalpartaki doktorumdan çok memnun olmama rağmen doğum ücreti medikale göre ucuz diye gitmiştim ama memnun kalamayınca tekrar kendi doktoruma dönüş yaptım . Okadar tavsiye üzerine gitmiştim bende ama çok ilgisizdi canım

Evgenya ayrıca ne hikmetse onur beye gittiğimde hep arkası dönük dedi ama kendi doktorum her sefer yüzünü göstermeyi başarıyor bence uğraşmak istemiyor onur bey .