Hhhzzzlll3545 sigortam var benim 150 lira veriyorum muayene için sigortasızda ücret ne oluyo bilmiyorum hiç
İZMİRDE OLANLAR!!!
Gizemkurt35 evet şuna 33.haftamdayım gayet iyi herşey memnunum
Nurhayat92 Ege şehir hastanesi Dilay Gökdeniz çok ilgili herkes de çok övdü bize de yakın diye orayı tercih ettim
Nurhayat92 medicalpark volkan emirdar kesinlikle 🙏🙏
Haleluya bende gittim evet tatli ilgili bi doktotr
Haleluya merhaba bu yazını ss almıştım doktorumu değişirsem diye hala memnunmusun doktorundan bnde çankaya tıpa gidiyorum doğumu karataşta yapıyolar ama içime sinmeyen şeyler var çokda elektriğim tutmadı doktorumla hem evimde çiğlide bu hastaneye daha yakın ama hiç giden arkadaşım olmadığı için tam bilmiyorum
Aysekrcy hiç tereddüt etme derim karataş doğum olarak bence rezil bir hastane. Devlet hastanesi ve özel poliklinik arası kalmış biyer bence özel hastane falan olamaz o kadar düzensiz pis biyer. Doğumdan sonra ki odaları falan gördün mü ne kadar kullanışsız..galen her açıdan 10 numara hastane tertemiz 2. Kat doğum ve doğum sonrası hastaların kaldığı kat katı gezdim odaları gezdim otel gibi şahane en azından bir muayene olmaya git feyza hanıma gitmişkende gez dolaş aklındaki soruları sor derim galen mi karataş mı deseler uçurum farkla galen derim. Karabağlarda oturuyorum ama egepol karataş gibi yerleri değil galeni tercih ediyorum bayraklıya gidip geliyorum düşün :)
ssuleeyuce merhaba naptınız doğum yaptınız mı memnun kaldınız mı Çınarlı dan
Arkadaşlar mrblar hamilelik özel sigorta diye bişi var araştırın derim muayene doğum içinde makul fiyatta ben yaptırdım sizde yaptırın derim muayene fiyatları doğum fiyatları hastanelerde uçmuş durumda benimkisi sadece Bi öneri
Nurhayat92 merhaba özel muayenehane ye gidiyorum doktorum Şenay Aycan muayene ücreti 400₺ aşırı ilgili ve donanımlı bir doktor sizi maddi olarak zorlamazsa dene derim 😊
Hennademet bengitmwk istiyorum yardımcı olur musun