Hatice_karadag benim doğum paketim var 6 ay önce anlaştık hastaneyle. şuan ne kadar zam oldu bir bilgim yok
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Hilalmetin Mis gibiyse devlet hastanesinde doğum yapın.
nagehan_ göknür Öztürk gaziyiz Antalya’ya yeni taşındım bir komşumun tavsiyesiyle gittim 2 defa tek muayene oldum yeni pek bişey anlayamadım içime sinmiyor maalesef 🥺
Elif4293 aynıyız… son adet 10 mayıs benim. Normalde 14 şubat fakat biraz önden gidiyor bizim ki
paradiseeeeee Sezeryan sonrası vajinal doğum 😅
Gzrilknur ımmmmmm
MinikMaya yok canm tiktokta biri sürekli övüyor o hastaneyi ondan aklıma geldi ❤️
Gzrilknur bende sezeryan sonrası normal doğum istiyorum 😍😍
prensesimolacak Bülent beye gidiyorum doğumum orda olacak☺️
Zeynepreyyan ya ne güzel 😍 iki doğum arası kaç yıl peki
Edaaguleer ben hamile kaldım kalalı Ayşe kavasoğluna gidiyorum çok ilgili ve çok seviyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz
Gzrilknur 4 yıl olacak inşallah 🥰🥰 senin ne kadar olacak
selinyslrtdgn hayir ben daha gitmedim sirnaktayiz burada bir ozel kliniğe gidiyorum ama ne kadar olsa icim rahat etmiyor. Samsunda gitmek istiyorum izne gelince
Buseumut2011 oyle miii, bu fiyat normal dogum fiyati mi, ikisi de ayni mi yoksa. Fiyatlar yuksek olsa da onemli olan guvenilebilecek doktor :)
Bulut18 kızlarr konuyla alakasız biraz ama ana sayfaya yazdım yazan olmadı çok merak ediyorum🤦🏻♀️ 35 haftalığım crp 13,3 kanda enfeksiyon çıkan bu durumu atlatan oldu mu bebeğe zararı oluyor mu nasıl tedavi edildi
Lüleburgaz medikente giden var mı orada doğum fiyatları ve muayene ne kadar oldu acaba 🙈
Zeynepreyyan 17 ay olacak 🥳🙊🙈 Sezeryan ı hatırlamak dahi istemiyorum. Ama ssvd fiyatları da bizi aşıyor. Kaldım ortada. doktor hastane ücret araştırmaktan nevrim dönüyor
Merved91 nasıl doktor ücreti. Oranın doktorlarıysa ekstra almıyorlar. Dısarda özel Bi doktora gidip dogumu orda yapacaksanız Dr da ekstra alır