Hatice_karadag benim doğum paketim var 6 ay önce anlaştık hastaneyle. şuan ne kadar zam oldu bir bilgim yok

nagehan_ göknür Öztürk gaziyiz Antalya’ya yeni taşındım bir komşumun tavsiyesiyle gittim 2 defa tek muayene oldum yeni pek bişey anlayamadım içime sinmiyor maalesef 🥺

Edaaguleer ben hamile kaldım kalalı Ayşe kavasoğluna gidiyorum çok ilgili ve çok seviyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz

selinyslrtdgn hayir ben daha gitmedim sirnaktayiz burada bir ozel kliniğe gidiyorum ama ne kadar olsa icim rahat etmiyor. Samsunda gitmek istiyorum izne gelince

Buseumut2011 oyle miii, bu fiyat normal dogum fiyati mi, ikisi de ayni mi yoksa. Fiyatlar yuksek olsa da onemli olan guvenilebilecek doktor :)

Hatice_karadag

Balbocegi_

Hatice_karadag

Hatice_karadag

MerveAkty

Sulleersoy

Pembe-mavi

Mom092

Ayseninkizi11

Bluesge

Hatice_karadag

Hatice_karadag

istanbul3434

Mammimammi

Hatice_karadag

ipkk22

Srhtzlyh

busbus5134

Eminos123

akay123

Tubasahra

Reyyhan

Hilalsny

Ebruakcetin

Cihatdurdane

Duygudede

Sseedd10

Bulut18 kızlarr konuyla alakasız biraz ama ana sayfaya yazdım yazan olmadı çok merak ediyorum🤦🏻‍♀️ 35 haftalığım crp 13,3 kanda enfeksiyon çıkan bu durumu atlatan oldu mu bebeğe zararı oluyor mu nasıl tedavi edildi

Lüleburgaz medikente giden var mı orada doğum fiyatları ve muayene ne kadar oldu acaba 🙈

Zeynepreyyan 17 ay olacak 🥳🙊🙈 Sezeryan ı hatırlamak dahi istemiyorum. Ama ssvd fiyatları da bizi aşıyor. Kaldım ortada. doktor hastane ücret araştırmaktan nevrim dönüyor

Merved91 nasıl doktor ücreti. Oranın doktorlarıysa ekstra almıyorlar. Dısarda özel Bi doktora gidip dogumu orda yapacaksanız Dr da ekstra alır