Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Hatice_karadag devlete gidemiyoruz diye yapıyorlar ztn mecbur bırakıcaklar bizi sezeryana olucagımız icin ben devlette dogum yapıcam cok iyi bi doktor buldum kontrollere özele gidicem normal dogum istyorum ztn özelde bi bahane bulup seni sezeryan yapıyorlar 1 gun bile kalmyorsun normal olunca 150 TL özel oda icin ücret veririm 50 100 de hemşireye veririz gül gibi bakarlar bize en fazla 500 TL gitsin normal dogum icin gidip 2000 3000 tl veremem yazık günah onunla bebegimin kurbanını keserim asgari ücretle calışanlar icin 3000 tl cok para kimse kusura bakmasın
Hatice_karadag devlete gidemiyoruz diye yapıyorlar ztn mecbur bırakıcaklar bizi sezeryana olucagımız icin ben devlette dogum yapıcam cok iyi bi doktor buldum kontrollere özele gidicem normal dogum istyorum ztn özelde bi bahane bulup seni sezeryan yapıyorlar 1 gun bile kalmyorsun normal olunca 150 TL özel oda icin ücret veririm 50 100 de hemşireye veririz gül gibi bakarlar bize en fazla 500 TL gitsin normal dogum icin gidip 2000 3000 tl veremem yazık günah onunla bebegimin kurbanını keserim asgari ücretle calışanlar icin 3000 tl cok para kimse kusura bakmasın
Hatice_karadag doktor bize 5300 dedi normal sezeryan aynı fiyat zam gele bilir dedi Yeni yılda şuan fiyat kaç oldu yada olucak belli değil çok kalkarsa belki dogurmadim o hastanede 😑
Seyit hm tesekkurler ılk gebelık ve bılgısızlık sagolsun
aysegullmermer123 sağlıkla gelsin bebişiniz kolay bir doğum diliyorum size🌸
ipkk22 izmitte yaşıyorum ben
Yagmurgndz Fatma Çetin Pelit
İstanbul Kartal Avicenna Umut Hastanesi ne gidiyorum muayene ücreti 105
Normal Doğum 2200
Zorunlu sezeryan 2300
Istege bağlı sezeryan 3000 demişlerdi. Ama hastanelerin çoğu 6 ayda bir zam yaptıklarını biliyordum. Yarın kontrol var bakalım ne kadar olmuş bende merak ediyorum açıkçası
celikbebeklerr bende Samsun’da yaşıyorum Liwhostipal seher sarı doktorum çok memnunum kendisinden senelerdir ona giderim Doğum için 4400 fiyat vermişlerdi ama zam gelicek ne kadar olur bilmiyorum bende martta doğurucam kısmetse 😊
Hatice_karadag eskiler nasıl yapıyordu ya öle 7 8 çocuk getirirlerdi
Alps millet çıkarsaydı emekçi çifçilerimiz 3 kuruşa vermezdi mallarını. Markete gelene kadar 10 katına çıkmazdı fiyatlar. Baştakilerle nealakası olduğunu sen çok iyi biliyorsun. Bu millete bukadar yüklenmenin bi anlamı yok . Kendi malımıza kendi topramıza para öder olduk. Herşey kdv vergi derken adam çocuğuna ekmek götüremiyor. Bukadar pahalılıkta asgari ücretle geçinilmesi mümkün olmazken insanlarımızın boğazından kestiğini hapur hupur yiyorlar pkkyı besliyorlar. Kadınlar öldürüyor katiller serbest bırakıyolar hani adalet nerde nerde. Bu ülkeyi bu hale kimler getirdi. Vicdanı olan oy versin şimdi gerçi onlarda çalınıyor insanlarda birşeyi değiştiremiyor artık . İnanıyorumki bunların sonu gelecek Allah büyük
Elifkyhn1993 Hangi doktora gidiyorsunuz acaba memnun musunuz ben de şehir dışındayım sadece doğum için Bursaya geleceğim 1 ay öncesinden ve doktor arıyorum
Pendik Medipol yeni doğum ve muane fiyat bilgisi alan var mı ?
Hatice_karadag Zamdan önce Ankara/Çukurambar Koru’da paket şeklinde 6750anlaştımm
Devlet hastanesinde’de ödeme yapılıyor mu ?
Bursada devlete giden ve memnun olan var mı acaba, doğumu devlette düşünen yoksa özelde yapmak daha mı iyi doğum ücretleri min. 7 bin den başlıyor gibi
Mervebaysal abovv ne hastanesiymis bu