Edaaguleer ben hamile kaldım kalalı Ayşe kavasoğluna gidiyorum çok ilgili ve çok seviyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz

selinyslrtdgn hayir ben daha gitmedim sirnaktayiz burada bir ozel kliniğe gidiyorum ama ne kadar olsa icim rahat etmiyor. Samsunda gitmek istiyorum izne gelince

Buseumut2011 oyle miii, bu fiyat normal dogum fiyati mi, ikisi de ayni mi yoksa. Fiyatlar yuksek olsa da onemli olan guvenilebilecek doktor :)

Hatice_karadag

Balbocegi_

Hatice_karadag

Hatice_karadag

MerveAkty

Sulleersoy

Pembe-mavi

Mom092

Ayseninkizi11

Bluesge

Hatice_karadag

Hatice_karadag

istanbul3434

Mammimammi

Hatice_karadag

ipkk22

Srhtzlyh

busbus5134

Eminos123

akay123

Tubasahra

Reyyhan

Hilalsny

Ebruakcetin

Cihatdurdane

Duygudede

Sseedd10

Bulut18 kızlarr konuyla alakasız biraz ama ana sayfaya yazdım yazan olmadı çok merak ediyorum🤦🏻‍♀️ 35 haftalığım crp 13,3 kanda enfeksiyon çıkan bu durumu atlatan oldu mu bebeğe zararı oluyor mu nasıl tedavi edildi

Lüleburgaz medikente giden var mı orada doğum fiyatları ve muayene ne kadar oldu acaba 🙈

Zeynepreyyan 17 ay olacak 🥳🙊🙈 Sezeryan ı hatırlamak dahi istemiyorum. Ama ssvd fiyatları da bizi aşıyor. Kaldım ortada. doktor hastane ücret araştırmaktan nevrim dönüyor

Merved91 nasıl doktor ücreti. Oranın doktorlarıysa ekstra almıyorlar. Dısarda özel Bi doktora gidip dogumu orda yapacaksanız Dr da ekstra alır

Hatice_karadag Ben perşembe günü sezeryan Olcam 2 gün kaldı 3900 doğum artı epidural 750 TL dedi 4650 doğum parası 250 de covid testi istedi çarşamba günü de test Olcam 3 gün öncede 275 TL kan testine verdik 175 de muayene ücreti ödedik siz düşünün artık

Yesim1995 vallahi canım şuan yazmayı düşünmüyorum. Sabah yaptım dogumu. Öyle bir agrı ki morfin vermişler ve hala agrım var. Ne dogru düzgün ayaga kalkabildim ne gazım çıktı ne tuvalet. Dönemiyorum bile saga sola. Dikişlerim o kadar çok agrıyor ki. Herşey çok zor şuan. Doktorum zaten söylüyordu 3.ve çok yakın olacagı için riskli ve zor oldugunu. Bu kadarını tahmin etmiyordum. 2 de arada 3 yıl vardı. Böyle degildi. Ki ben onu zor oldu sanıyordum.Vallahi canım korkutmak gibi olmasın ama kendini hazırlaman en iyisi. Her dogum bir degil tabiki ama sezeryan arası yakınsa çok zor zaten söylüyorlar. Bugün tecrübe ettim

1mervef benim 15. Hafta civarı 120ye cıkmıştı. 2 gün hastanede kaldım. Antibiyotik tedavisi uygulandı. Bir sorun olmadı ama ihmal etme sen.

Berfguner ben de ona gidiyorum 29+4 deyim şuana kadar bi sorun olmadı ve ilgilide açıkçası önümüzdeki kontrolde Doğumu ve şartları konuşacağım bakalım ne diyecek 🤷🏻‍♀️💕