Nagihann12 MinikMaya ege yaşam hastanesi 🥰🙏 doktorlar ve hemşireler harika 🌹 fatih kadir uçar instasıda var bakın isterseniz 😍 harika biridir hemen herşeye yanıt bula bildiğiniz bir doktor ❤️
Fatmaliakburak26 Hatice_karadag bnde osmangazıye gıdıyorum ama ozel doktoruna degıl bı fıkrım yok fıyat konusunda
Zeynepreyyan Gzrilknur ssvd hiç sormadım canım bilmiyorum. Yılbaşında zam gelecek diye sormadım ama bazı hastaneler ssvd için yüksek fiyat almıyormus . İnşallah ikimizde normal doğum yapabiliriz
Berfguner nagehan_ sadece 2 defa muayene oldum dediğim gibi umarım sağlıklı bir şekilde bebişinizi alırsınız kucağınıza ❤️
Dilekaltin Berfguner bende varsak şubeye gidiyorum 😊yeni doğum ücretini konuştunuz mu acaba? Ben bugün arayacağım telefonda bilgi verirler mi ki 😕
Ipek0z Yonca12 mozaik 2650 dedi yeni güncellenniş fiyatlar. Akademi 2200 dedi ama onlar daha güncellenmemiş yarın arayın dediler
Sinem8844 Hatice_karadag hım biliyorum o doktoru iyi bi doktor hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah
Sinem8844 Yonca12 bende öyleyim 8+5 ben mozaık hastanesıne gıdıyorum belkı on kere gıtmısımdır ama uzun sure sonra oldu aşılama ile sürekli kanamam falan oldu rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın