misraerol aynen öyle 1500 2000 nedir samsunda yanina yaklasilmiyor doğumlar ki suqn Allah bilir ne olmuştur

Hatice_karadag ocakta hep herseye zam geliyor ya zaten bu sebeple burda okumustum bir kac kisi ödemeesini onceden yapmis zamdan etkilenmemek adina. Bizde yapcaktik ama unuttuk :) bizimde muayeneye 25 doguma 500 lira zamn geldi

Hatice_karadag ooo ben o seviyeleri görmedim Allahtan😂 ben idrar testi yapmıştım sonra muayene olmak için gittim hastaneye kaç haftalık olduğunu bile söylemedi ( 5 haftalikmis)keseyi gördü aslında ama çok erken gelmişsin 2-3 hafta sonra gel dedi yolladı🙄

Ben Ankarada 7.500₺ye eylulde anlaştm paket almiştim allahtan, muaynesi 350₺ idi doktorumun ozel klinigi var, hastane Cukurambar Koru hastanesi. Bazi illerde çok uygun rakamlar okuyorum, keşke bizdede oyle olsa, burda hangi ozel dr ile gorustuysem hep 7-8-9 binden başlattilar rakamlari 😔

Hatice_karadag 2700 dü sezeryan şubatta doğum zam gelmişmi bilmiyorum ne derlerse mecbur vericez 20 binde deseler mecburuz can bu

Kayseri Erciyes özel 4000 ve üzeri suan Rabbim yardım etsin bi sene icin de aşırı zam gelmiş 😔

Antalya vitale hastanesi doğum fiyatı bilen var mı

Bizim de muayene ücreti 150
              normal ve sezaryen doğum 4000’di zam gelmiştir illaki bakalım haftaya kısmetse öğrenicem🙄😏