Lüleburgaz medikente giden var mı orada doğum fiyatları ve muayene ne kadar oldu acaba 🙈

Zeynepreyyan 17 ay olacak 🥳🙊🙈 Sezeryan ı hatırlamak dahi istemiyorum. Ama ssvd fiyatları da bizi aşıyor. Kaldım ortada. doktor hastane ücret araştırmaktan nevrim dönüyor

Merved91 nasıl doktor ücreti. Oranın doktorlarıysa ekstra almıyorlar. Dısarda özel Bi doktora gidip dogumu orda yapacaksanız Dr da ekstra alır

Hatice_karadag Ben perşembe günü sezeryan Olcam 2 gün kaldı 3900 doğum artı epidural 750 TL dedi 4650 doğum parası 250 de covid testi istedi çarşamba günü de test Olcam 3 gün öncede 275 TL kan testine verdik 175 de muayene ücreti ödedik siz düşünün artık

Yesim1995 vallahi canım şuan yazmayı düşünmüyorum. Sabah yaptım dogumu. Öyle bir agrı ki morfin vermişler ve hala agrım var. Ne dogru düzgün ayaga kalkabildim ne gazım çıktı ne tuvalet. Dönemiyorum bile saga sola. Dikişlerim o kadar çok agrıyor ki. Herşey çok zor şuan. Doktorum zaten söylüyordu 3.ve çok yakın olacagı için riskli ve zor oldugunu. Bu kadarını tahmin etmiyordum. 2 de arada 3 yıl vardı. Böyle degildi. Ki ben onu zor oldu sanıyordum.Vallahi canım korkutmak gibi olmasın ama kendini hazırlaman en iyisi. Her dogum bir degil tabiki ama sezeryan arası yakınsa çok zor zaten söylüyorlar. Bugün tecrübe ettim

1mervef benim 15. Hafta civarı 120ye cıkmıştı. 2 gün hastanede kaldım. Antibiyotik tedavisi uygulandı. Bir sorun olmadı ama ihmal etme sen.

Berfguner ben de ona gidiyorum 29+4 deyim şuana kadar bi sorun olmadı ve ilgilide açıkçası önümüzdeki kontrolde Doğumu ve şartları konuşacağım bakalım ne diyecek 🤷🏻‍♀️💕

Bluesge yarın gidecem inşallah ama içim içimi yiyor🤦🏻‍♀️Son 4 haftam bebeğime bi etkisi olmaz inşallah

Berfguner muayene ücreti 90₺ idi en son 2500₺ de sezaryen ya da normal farketmiyordu ama zam gelmiştir kesin

Hatice_karadag Canım ben bugün gıttım muayenem vardı gıttım sordum dogum ucretlerını zam gelmemiş benım hasteneme kasımda zam yapıyorlarmış normal doğum özel odayla bırlıkte 2 bın TL sezaryen özel oda 2bın 200 TL

Mammimammi hep mi baymışlardı canm.olsun korkmuyorum Allaha sığınıyorum başka seçeneğimiz yok malesef mecburuz 🤷‍♀️ ikinci ilki kadar olmaz demişti banada doktorum .bakalım 10 gün sonra yaşayıp görücem bende.Allah yardımcın olsun inşallah 🤲💙

aleyna96 peki doğumda nasiil bire hasttane alllahh sizden raİ olsun iccime su serptiniz

MinikMaya ege yaşam hastanesi 🥰🙏 doktorlar ve hemşireler harika 🌹 fatih kadir uçar instasıda var bakın isterseniz 😍 harika biridir hemen herşeye yanıt bula bildiğiniz bir doktor ❤️