Hatice_karadag Denizli cerrahi hastanesinde yapacağım doğumu nasip olursa sezeryan olacak . Herşey dahil 2600 TL dedi doktorum . Yeni yıl zamından etkilenmiyorum Ocak 21 de doğum olacak nasipse ..

Pendik medipol hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

Merhabalar Adanada fiyatlardan haberi olan varmı??

Gzm14 renkli , doppler diye geçiyor sanırım bende bilmiyorum 🤷‍♀️

1234elifsinem devlette hem aynı sıra almak zor, hemde özellikle hijyen olarak iyi değil. Doğru düzgün ilgi alaka zaten yok

Mrv_1864 kesinlikle öyle bakıyorum millet normal doğuma üç bin liraya bile çok demiş. Ben üç bine içime sinen bi hastane bulsam öpüp başıma koyucam

Mervebera evet dün akşam randevu alırken öğrendim bende 3700 olmuştu normal doğum yanlış hatırlamıyosam muayenede 270🙄 hamile kaldıgımdan beri ikinci zam bu ilk 210a gidiyordum

Ebruakcetin kadın doğum için devlete sadece bir kez sırf tahlil için gittim devlete onda bile gitmez olaydım dedim. İnsanın yüzüne bakmıyorlar. Dediğiniz gibi her kontrolde başka doktora gitmek de ayrı bir sorun, düzen olmuyor insan rahat edemiyor. Doğumda en önemli şey zaten kendimizi rahat hissetmemiz sonuçta

Hatice_karadag devlet güya asgari ücrete zam yaptı. Sonuç ne oldu?

• Hastanelere zam
        • Sebze meyve ye zam
        • Şekere, çaya, yağa zam
        • Kiraya zam
        • Doğalgaza , oduna, kömüre zam
        • Araba fiyatları ve yakıt fiyatlarına zam
        • Kırtasiye, ev fiyatları, giyim , ilaç ve sayamadığım herşeye zam.

Zam asgari ücrete gelince herşeye geliyor. Vermese daha iyidi. Yağ 100 tl olmuş resmen 5 lt si. Nasıl geçineceğiz!! Çok sinir bozucu çok üzücü 🙁 napıcaz biz ya