Papatyya yılbaşından önce 4 küsürlerdeydi şimdi bilmiyorm 🤷‍♀️

Hatice_karadag yeni yılda tüm hastanelerde her sene mutlaka fiyat artışı oluyor canım . Bizim hastanemizde de olacagını 1 ay önceden söylemeye başlamışlardı . Tabi keşke bu sene dursalardı bu ortamda ama maalesef .

akdg95 valla benim sendika kartım var o yüzden indirimli muayene ücreti, normalde 160 tl civarında olması lazım ama ben 120 TL civarında veriyorum doğum ücretini hiç sormadım bende merak ediyorum

Alps hanımefendi o hastanelerde kullanılan ürünlerin çoğu Euro ve dolarla geliyor yurt dışından. Yani basımızdakilerle çok alakası var bu zamların. Döviz kurları bu kadar yükselmese fiyatlar bu derece zamlanmaz. Elinizdeki televizyondan kullandığımız arabaya herşey yurtdışından. Bunun insanların fırsatçılığıyla ne alakası var. Sanki halk zenginlik içinde yaşıyor fırsatçı diyorsunuz.

hrykksl ben medicanaya gidiyorum doktorum.orada fakat bizimde indiriminin var anadoluda geçerli o yüzden bende anadolu hastanesine gitmeye karar verdim 21 haftalik şuan da renkli ultrasona gireceğim medicana 500 tl dedi bende anadolu da yaptırmak istiyorum siz yaptırdınız mi

Hatice_karadag eger hastanenin surekli takibindeyseniz zamdan etkilenmiosunuz ben de 16 kasimda dogum yaptim 2300 e anlasmistik basinda ben doguma gittigimde 3500 olmustu dogum ama ben kordon baglatmayla beraber 2800e sezeryan oldum zamlar etkilemedi yani takipli hastalar zamdan etkilenmio dr unuz la konusun

akdg95 ben yaptırdım Dr Uğur Turhan var özel muayenesinde yaptırdım perinatolog kendisi bana 500 TL demişti ben indirim yaptırdım 450 TL oldu. Büyük Anadolu da 450 TL idye biliyorum.

Analadim bu haftaici randevu için gideceğim

Mavilotta Fiyat aldığınız yere gidip konusun baştan beri o hastaneye gidiyorsanız fiyatı eski fiyattan ödeyebilirsiniz.Tabi her hastane bunu yapmiyormus konuşmak gerekiyor.

Hatice_karadag Denizli cerrahi hastanesinde yapacağım doğumu nasip olursa sezeryan olacak . Herşey dahil 2600 TL dedi doktorum . Yeni yıl zamından etkilenmiyorum Ocak 21 de doğum olacak nasipse ..

Pendik medipol hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

Merhabalar Adanada fiyatlardan haberi olan varmı??

Gzm14 renkli , doppler diye geçiyor sanırım bende bilmiyorum 🤷‍♀️