Hatice_karadag hangi il hangi hastane
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Mavilotta orası zaten yüksekti 6 hastane gezdim ben 😞 biraz sorunlu hamilelik gezirdim 4500 zaten egepol 🥺 muane ücretleri 115 tldi ondan gitmedim cok pahlı diye 😔 doktorda tersti biraz 😔 devlet hastaneleride cok ilgisizdi ve hepsinde 2 3gün yattım maffetiler temizlik desen o biçim pisti 😭😭en son ege yaşamı buldum arkadaşlarımın tavsiyesi ile doktorum hayatımı kurtardı 🙈 bir okadarda anlayışlı hemen herşeye cözüm var eşimide bilgilendiren hasta oldumu ulaşa bildiğim bir doktor oldu instası var bakın isterseniz 😍
Mavilotta ben 3000 verdim aralık 31de hemen ödedim zam gelicek diye 3500 4000 oldu diye biliyorum 🙏 normal sezaryan aynı 🙏 perşenbe gidicem sizin için sorayım hemen 🙏 epidurel olursa 300 tl ekstra başka birşey yok 🙏 cok uygun doktorlarının hepsi harika 🙈 bizzat hepsini tanıdım hastslık nededi ile 🙈
Hatice_karadag 2250 ydi normal doğum 3 bini geçmemiştir inşallah. 150 tl da muayene ücreti oldu 135 tl ydı 🙄🙄
- Düzenlendi
Yazık çok yazık çocuk doğurmak çok pahalı olmuş yani bir ülkenin gelişimi ve halkının neslini türemesi parayla !!! Sokaklara inip üç çocuk yapın diyene hastahane masraflarını ücretsiz yapsın !!! Ben beş kuruş para vermeden çocuk sahibi olacağım ve tüm doktor masraflarım devlet karşılıyor ayrıca çocuğum doğduğunda itibari 16 yaşına gelene kadar aylık 1250 TL ödeme alacağım ve birbuçuk yıl annelik izni kulanacağım maaşımın %80 alacağım … Sizler üç çocuk yapın diyenlere alkışlamaya devam edin :))) neyse ben bir kahve keyfi yapayım 😜
Sakarya ada tıp ve Medar in fiyatları hakkında bilgisi olan var mı
Hatice_karadag daha fazlası var bende 😆 ssvd için 7000 daha da zam gelecekmiş Mart ta 😭😭
Bulut18 elif başol benim siznde 15 muayneye doğumada 200 zam gelmistr
Nagihann12 hangi hastane
Ben doğumu Jimer’de yapacağım, 10 Şubatta kısmetse. Ama biz yıl bitmeden peşin ödedik o yüzden zamsız fiyattan aldılar ücreti. O da 6000₺. Zamlısını düşünemiyorum. 🙊 Muayene de 200₺ idi ama o kaç oldu bu cumartesi kontrole gidince göreceğim. 🤭 Yukarıda doğum ücretine 1500-2000₺ yazanları görünce karnım ağrıdı. 🙈
Adana algomed hastanesinde sezeryan doğum ücretini bilen var mı hanımlar 😊
Cihatdurdane Kahramanmaraş 😂
Asya2021 rengin karatayli konyadamisiniz siz
Mrswolf tabiki canim rengin karatayli doktorum
Baturay devlet hastanesi asla almaz
Bluesge hangi memorial bende bu hastaneye gidiyorum ama sözleşme yapmıyoruz dediler benimki antalya sizinki neresi?
Adosum_34 Hatay Antakya akademi hastanesi