Selinnn123 normal yapmadım bilemiyorum ama haklısın tabiki de şans bencede ve böyle doktorlar binde bir çıkıyor normal doğumda devleti asla önermem ama
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Kizimveoglumm bende merak ediyorum
MerveAkty bende aynı 🤭😍 doğum Ağustosta şimdi 🤭 nerde yaşıyorsunuz
Hatice_karadag nasıl 😂anlatsana biraz
Melis-Diana 😂😂 bir şey bilmeden konuşma. Devlet Hastanesi’nde ücretleri değil o devlet hastanesi ücretsiz özel hastane ücretli. Ayrıca diğer ülkeleri de biliyoruz devlet hastanesi bile paralı . Alt üstü bir dogum parası sorulmuş özel hastaneler için kendi kendine siyaset kavgasına çevirmişsin Türkiye’de yaşamadığın için seni alakadar etmeyen şeylere karışma . Sen kendi yaşadığın ülkeye bak
Ocak 2021 tarihinden itibaren
Kartal Avicenna Umut Hastanesi doğum ücretleri
Normal doğum 2700
Zorunlu sezeryan 2900
Istege sezeryan 3500
Muayene ücreti 120 TL olmuş
Hatice_karadag doğumlara 400₺ fark koydular 3.300 oldu. Muayene ise 15₺ 195 oldu 🤣
Soma medigün’e giden var mı aranızda kızlar?
Hatice_karadag 6100 oldu :(
Doğum ücretlerine 400 TL zam olmuş çok fazla değil mi ya en azından her sene 150,200 artsa
Hatice_karadag ilk doğumum olcak özelde mi yapsam devlette bilmiyorum. Bütçemize uyarsa özele giderim yoksa devlete devam 😃 bide ikili testi 14.hafta yaptırsam olur mu arkadaşlar yaptıranlar cevap verebilir mi
Sedaa61 canım bende orda doğum yapacağım öğrenince banada burdan yazar mısın bnm doğumda şubatta🙊🙊😭
Hatice_karadag en son 3500-4000 civarydı. Bi hocam bana en ufak bi aksilikte arastrma hastanesine yönlendiyor özel hastaneler dedi. Son 10 günüm kararsz kaldm bnde. Bosuna bu paraları vermesek mi acaba?🤷♀️
akdasrabia 14. Hafta son lakin doktorum bana 12. Haftada çok daha uygun oluyor demişti çok geçe bırakma bence 14 ün 5 nde gittim ikili taramayı yapmadı geçmiş dedi üçlü taramayı yaptı bir hafta sonra :)
selinyslrtdgn nagihan yılmaz
Ben İstanbul Beylikdüzü kolan hastanesine gidiyorum yılbaşı sonrası yüzde 15 zam gelecek denilmişti yarın kontrolüm var net fiyatları öğreneceğim
Hatice_karadag devletlerde ücretsiz değil mi
Sulleersoy Bende Antalya da yaşıyorum medicalparka gidiyorum dr.ayhan beye doğum ücreti çok geldi bana.