Selinnn123 normal yapmadım bilemiyorum ama haklısın tabiki de şans bencede ve böyle doktorlar binde bir çıkıyor normal doğumda devleti asla önermem ama

Melis-Diana 😂😂 bir şey bilmeden konuşma. Devlet Hastanesi’nde ücretleri değil o devlet hastanesi ücretsiz özel hastane ücretli. Ayrıca diğer ülkeleri de biliyoruz devlet hastanesi bile paralı . Alt üstü bir dogum parası sorulmuş özel hastaneler için kendi kendine siyaset kavgasına çevirmişsin Türkiye’de yaşamadığın için seni alakadar etmeyen şeylere karışma . Sen kendi yaşadığın ülkeye bak

Ocak 2021 tarihinden itibaren
    Kartal Avicenna Umut Hastanesi doğum ücretleri
    Normal doğum 2700
    Zorunlu sezeryan 2900
    Istege sezeryan 3500
    Muayene ücreti 120 TL olmuş

Soma medigün’e giden var mı aranızda kızlar?

Doğum ücretlerine 400 TL zam olmuş çok fazla değil mi ya en azından her sene 150,200 artsa

Hatice_karadag ilk doğumum olcak özelde mi yapsam devlette bilmiyorum. Bütçemize uyarsa özele giderim yoksa devlete devam 😃 bide ikili testi 14.hafta yaptırsam olur mu arkadaşlar yaptıranlar cevap verebilir mi

Sedaa61 canım bende orda doğum yapacağım öğrenince banada burdan yazar mısın bnm doğumda şubatta🙊🙊😭

Hatice_karadag en son 3500-4000 civarydı. Bi hocam bana en ufak bi aksilikte arastrma hastanesine yönlendiyor özel hastaneler dedi. Son 10 günüm kararsz kaldm bnde. Bosuna bu paraları vermesek mi acaba?🤷‍♀️

akdasrabia 14. Hafta son lakin doktorum bana 12. Haftada çok daha uygun oluyor demişti çok geçe bırakma bence 14 ün 5 nde gittim ikili taramayı yapmadı geçmiş dedi üçlü taramayı yaptı bir hafta sonra :)