Hatice_karadag cnm benim hastanede 1.700du 2.500 olmuş normall erdem Çamlıca norrmal 1.350 baya. Uygun
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Esenler medipole gidiyorum zaten pahalıydı kim bilir ne kadar yaparlar şimdi şubatta benim doğum 😬😬
Hatice_karadag çok çok pahalı canım valla bide anesteziye göre fiyatta değişiyor dedi belden uyusturmali istersen daha fazla dedi.
- Düzenlendi
Birminiginannesi
Srhtzlyh
Biz fiyat konuştuğumuzda dediler normalde ocakta zam olmiycak ama olabilirde.Bende dedim hani biz baştan beri buraya geliyoruz eski fiyattan yansitsaniz die Ocak ayindakiler genelde sabitleniyor demişti.Subat için de konusuruz yine demişlerdi.Gerci benim için gerek kalmadı 12 gün önce doğum yaptım.Onun içinde 4. sezaryen 4250 bağlatma 500 dediler 4750 fiyat vermişlerdi.Esimden 4250 istemişler.
Hatice_karadag benim doktorum sezeryana 1000 TL dedi
misraerol doktorunuz kim, memnum musunuz
. Benim eşim jandarma aatsubay dogudayiz doğuma memleketime gelmeyi düşünüyorum samsunda olacak yani, iyi bi doktor arıyorum onun icin
Hatice_karadag her şehirde farklı oluyor sanrım benim doktorum 1000 TL dedi
Ankara Keçiören Medical Park doğum ücreti 4500 dü yılbaşından önce🥺 Şuan ne kadar oldu kim bilir yarın öğreneceğiz bakalım 37+2 deyiz🥰
Niye devlet hastenede yapmiyonuz 😊
Hatice_karadag ay çok uygun bu fiyatlar hangi şehirde yaşıyorsunuz
Hatice_karadag en son 1800 dü 2500 olmus bakalm hayrlsi
Bize de 6000 dediler
ipkk22 ya bu fiyatları nerde ödüyorsunuz Allah aşkına 105 tl veriyor olsam her hafta giderim 😂😂
Glakky1 185 tl 2020 fiyatı bakalım kaç oldu belli değil ama burda genelde böyle izmit
busbus5134 hangi lokman hekim acaba?
Hatice_karadag yani🙂allahtan simdi aradim detayli ultroson r muayeneme zam gelmemis suur