Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
paradiseeeeee inanamıyorum ciddimisiniz bende selda hn a gidiyorum bu kadar da fark olmaz ya saçmalık
Sulleersoy tamamlayıcı sağlık sigortası bizimkisi, özeldeki muayenelere tahlillere vs. para ödemiyorsunuz. Sadece 15lira devlet katki payı ödüyorsunuz. Bunların doğum paketli olanlari da var, hamile kalmadan önce 6 ay 12ay gibi bekleme süreleri oluyor. Bizim yaptırdığımızda bekleme süresi yoktu sadece sözleşme tarihinde gebe olmamak gerekiyordu. Bekleme süresi olanlara göre daha pahalıydı ama her halükarda muayene ücreti, tahlil ve doğum masrafindan karlı çıkıyorsunuz. 3bin civarı ödedik. 10 muayene, tüm tahliller ve doğum ücretsiz. Tabi her sigortanin kendine göre belli başlı hastanelerle anlaşması oluyor ama genelde medicalpark tüm sigortalarda oluyor. Ben 19. Haftamdayim.
Ankarada devlet hastanesine gidip memnun olan var mı? Varsa hastane ve doktor önerir misiniz?
Momuser bnm doktorum icinde mesafeli sert gorunuslu oldugunu solemislerdi. Gittim alakasi yok olmasi gerektgi kadar muhatap olan gorunus itibariyle kurallari olan bi kadin oldugu belli. Sonucta ccay kahve sohbetine gitmiyoruz😊 isiniz gerektigi gibi yapsin ilgi alaka tatmin etsin detaylari onemaeyip bebegini saglikla kucagina versin derdimiz bu. Bana ole demisti derdimiz bebegini saglilla kucagina vermek yoksa bana ihtiyacin yok hicbi bebek yerinde kalmaz olede bolede dogurursun kendinde die
94merve Kıbrıs’ta herşey Türkiye’den daha pahalı zaten
Merhaba kizlar izmir karatas hastanesi ne kadar oldu bilen var mi
- Düzenlendi
Pembe mavi 6.850 olan doğum fiyatı 7.900 oldu maalesef. Doğumum kısmetse Haziran ayında olacak 6.800 ü sene bitmeden peşin verdik 2020 fiyatından doğum yapmış olacağım.
290 TL olan muayene ücreti de 340 TL olmuş yeni yıl ile birlikte.
Sulleersoy teşekkür ederim ❤️saglıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
Alfabetaa en son geçen hafta Elif çiler Eren e gidiyorum ben muayenesi 270 olmuş doguö su an 3200 ama zamlanacak dedi Sezaryanda 4750 TL imiş
Zeynepreyyan bizim sezaryanda aynı fiyat doğumda ondan 🙏aynı fiyat olunca sorun olmadı ama evet ekstra fiyat ödüyorsun 🙏
Nagihann12 anladım canım. Bazı hastaneler de sezeryan fiyatı daha yüksek oluyor ya o yüzden merak ettim. Bizim burda çok garip ama bir kaç yerde zamsız fiyatını gördüm normal doğum sezeryandan daha pahalı 🙄
Seda-can ben ege yaşamda olucak 🤭3000 verdim 4000 olmuş 😂 spinal yada epidurel olursa 300 tl sadece bn önceden anlaşma yaptım 🙏🙏
Hatice_karadag zaten 4250 tl dediler daha da geleceğini söylemişlerdi bittik biz
Tubasahra ücret nasıl sabitleniyor ki
Hatice_karadag bana doğuma 500 gelir demişlerdi kesin gelmiştir ctesi gidince öğrencem artık
Tugce2405 4000 duu 5000 olmuş diye duydum ama ege yaşamda yapıcam cok uygun 🙏
Nagihann12 ayyyy 1000 lira mi zam gelmiş 😳😳😳