celikbebeklerr medikal park bende. Fiyat aldınız mı?
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
misraerol hangi doktor acaba ?
Hatice_karadag 13.000 di sezeryan acaba ne kadar oldu 😑 muane ucretim 240 oda değişmiştir 3 hafta sonra muaneye gidicem öğrenirim 😂😂
misraerol evet maalesef çok pahalı bende samsundayım.ve özelde düşünüyorum.en son 3500 du benim.gittigim.hastane ama çıkıcam yılbaşından sonra dediler bakalım önümüzdeki kontrolde yeni fiyatı öğrenicez:(
Yazılan fiyatlar baya düşükmüş. Baya bi sorguladım hayatı. İstanbul da yaşamak böyle birşey heralde . Bana 7 bin tl normal 8 bin sezeryan fiyatı verdiler.
Bende Gebze Yüzyıl hastanesine gidiyorum orda da sezeryan en son 3200 dü şimdi ne kadardır kim bilir 😏
Ayseninkizi11 deki sen ucuz yoldan çıkar çocuğu da 😂😂😂😂daha bişey istemiyorm
Hatice_karadag 4500 mü ne kadar çok fazla burada en fazla 2000-2500 Allah yardımcınız olsun sağ sağlim kucağınıza alın o yeter 🙏🏻🧿
ertuba Sincan ☺️
tugbade aboooo kız cidden baya pahalı inanmiyorm ben 1500 TL bin üstüne zam gelicek diye uzulyorum 😂😂😂😂😂
Hatice_karadag Nerdeyse 500 tl zam gelmiş
1234elifsinem istanbuldayım keşke güzel bir doktor bulabilsem de devlette yapsam ilk hamileliğimin başında devlete gittim kanamam vardı her gittiğimde farklı doktor oluyor ve herşeyi baştan anlatmaktan bıkıyor insan bu hamileliğimde de denedim resmen apar topar atıyorlar odadan 😒
Birminiginannesi baya cokmus ya 😒😒ama neden ki yazık cidden çocuk için bir ton alışveriş bilmem ne birde para vericek doğum için devlette olmaz covid heryer 😒😒
Ebruakcetin bütün devletler öyle ben 25 haftalıkken gittim bana 30. Hafatadasin dedi manyak adam 😂😂Allah’tan doğuma alalım demedi
Hatice_karadag en dandik hastane bile 4 bin fiyat yapmış yuh be bu nedir özlellerin fiyatı
Bahar27 kız herkes yalnıs anlamış dogururdum yazmışım 😂😂😂😂😂