Bademlii darısı başımıza inşallah😊 sancılarınız kaç çıkıyordu biliyor musunuz benimde hafif sancılarım çıktı ama doktorum bişey demedi yürüyüşe devam dedi 4gün kaldı 40haftamın bitmesine açıklığıma da bakmadı arada bir adet sancısı gibi karın ağrısı ve bel ağrılarım var ama düzensiz 🥺

Bademlii ne güzel bi hikaye rabbim bizede böyle kolay ve güzel doğumlar nasip etsin inşallah 🥰🌷 Allah analı babalı büyütsün canım

gulbhar kesinlikle öyle bende en ufak bi sızıyı başladı mı acaba falan diye yorumluyordum sağlıkla alın kucağınıza sizde inşallah 🥰 Meryem ana otu işe yaradı mı bilmiyorum ama ben yarayacağına inanarak koydum sizde öyle yapın niyet önemli 🥰

Dh52 bana da hiç çatı açıklık muayenesi falan yapmamıştı. Doğum anındaki sancılarım en yüksek kaç gördü inanın hatırlamıyorum o anın heyecanıyla 80 falan gördüm de en yüksek kaç oldu bilmiyorum. Bebişler geleceği zamanı çok iyi biliyor siz hiç merak etmeyin 🥰🥰

• Dh52 bunu yanıtladı.

Btl_zngn inanın hiç bilmiyorum ama hemşire geldiğinde genetik olduğunu aile de bu şekilde doğum yapan var mı diye sordu direk. Teyzem de bu şekildeymiş hatta Hep imşallah benim gibi doğurursun diyordu. Gidip 2-3 saat içinde doğururmuş üstelik benim gibi değil baya 4 kilo üzeri bebişler 😂 ben doğum işinin biraz şans olduğunu düşünüyorum umarım bu sefer çok çok güzel geçer doğumunuz 🥰

Bademlii maşallah ne güzel doğum. Rabbim banada herkesede böyle güzel kolay doğumlar nasip etsin. güle güle büyüt bebeğini canım anali babalı inşallah.

Daha çok yolum var ama nedense doğumdan çok korkuyorum açıkcası aklıma getirmemek istiyorum ama yinede doğum yapanlardan🤔 duyduğum kadarıyla hepisinin hikayesi zorlu geçmiş inşşş rabbim yardım ederde kolay olur diye kendi kendimi telkin ediyorum…🙏🤭🤭

Seyma2861 dediğim gibi 4 cm açıklık varken koyduk otu gerisi çok hızlıydı ben yine olsa koyarım çünkü o niyetle olmasını istedim dualar vs hepsi yardımcı oldu çok şükür 🥰

Merve2863 tabiki 🙏🏻 Rabbim tüm hamilelere kolay doğumlar nasip etsin inşallah hiç stres olma bebişler ne zaman gelmek isterse öyle geliyorlar 🥰

Eeisitan sürekli hareket halindeydim açıkçası günde hiç atmıyorsam 4-5 bin adım atıyordum hurma yemeye çalıştım bol sıvı tükettim 3 litreye yakın sürekli pilates topunda hareketler yapmaya çalıştım bu şekilde ilerledi sürecim 🥰 ama en önemlisi hep pozitif oldum ve kendimi korkutmamaya çalıştım