Çook çok pozitif Normal Doğumum 🧿🐣
Btl_zngn inanın hiç bilmiyorum ama hemşire geldiğinde genetik olduğunu aile de bu şekilde doğum yapan var mı diye sordu direk. Teyzem de bu şekildeymiş hatta Hep imşallah benim gibi doğurursun diyordu. Gidip 2-3 saat içinde doğururmuş üstelik benim gibi değil baya 4 kilo üzeri bebişler 😂 ben doğum işinin biraz şans olduğunu düşünüyorum umarım bu sefer çok çok güzel geçer doğumunuz 🥰
Bademlii maşallah ne güzel doğum. Rabbim banada herkesede böyle güzel kolay doğumlar nasip etsin. güle güle büyüt bebeğini canım anali babalı inşallah.
Bademlii darisi benim basima ben 40+2 deyim yalanci sanci aciklik falan hic bsy yok
Bademlii hissedersem diye korkuyorum ya😓
livasmomm inşallah son adet günlerimiz aynı galiba aynı gün doğuruyormuşuz falan💕
Daha çok yolum var ama nedense doğumdan çok korkuyorum açıkcası aklıma getirmemek istiyorum ama yinede doğum yapanlardan🤔 duyduğum kadarıyla hepisinin hikayesi zorlu geçmiş inşşş rabbim yardım ederde kolay olur diye kendi kendimi telkin ediyorum…🙏🤭🤭
Eeisitan sürekli hareket halindeydim açıkçası günde hiç atmıyorsam 4-5 bin adım atıyordum hurma yemeye çalıştım bol sıvı tükettim 3 litreye yakın sürekli pilates topunda hareketler yapmaya çalıştım bu şekilde ilerledi sürecim 🥰 ama en önemlisi hep pozitif oldum ve kendimi korkutmamaya çalıştım