Bademlii ins kolay birbdogum olur senin ki gibi😍🎀 dikiş atılırken ve kesi olurken hissediyor musun

Ilk defa bir doğum hikayesine yorum yapacağım 😊inanamiyorum nasil guzel bir şans mış bu nasil guzel hikaye insallh geldigi gibi bebisin hep sansla büyüsün

Bademlii hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 gerçekten çok pozitif bir doğum olmuş umarım bizlerde böyle kolay doğumlar yaparız 🤗 normal doğum için ekstra bişey yaptınız mı yeme içme spor

Maşallah 🧿Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻 Hayırlı evlat olsun 🙏🏻 Darısı başımıza 🤲🏻💜💙

Bademlii görmek istediğimiz hikayeler 😊 Masallah Allah bizlerede nasip etsin su gibi doğumlar .Meryem ana otunun etkisi diyebilir miyiz hızlı açılmaya acaba ?

Bademlii ömerler böyle hızlı ve kolay doğuyor heralde😅bende 39+3 te aynı böyle kolay doğum yaptım. Ne olduğunu anlamadım bile. Allahım herkese nasip etsin inşallah 🥰

Bademlii canım bende seninle aynı durumdayım ama açılmam bol bir parmak dediler hala aynı evde bekliyorum biraz stres oldum dua edermisin☹️

Bademlii maşallah çok güzel ve kolay olmuş anlattığınıza göre neler yaptınız doğuma hazırlanmak için

Bademlii maşallah cok pozitif bi dogum bebeişinizi saglıkla büyütün 🤲 bnde 38+0 haftalıgım bende pozitif istiyorum inşAllah RABBİM nasip eder 🤲🤲🤲

Nilis çok sağolun, emin olun çok güzel geçecek, çok klişe ama kokusunu aldığınız an her şeyi unutup gidiyorsunuz 🥰🥰