Bende herkes gibi doğum hikayelerini okumayı hep sevdim ama etkilenmemek için sadece pozitifleri okudum, pozitif olmasaydı hikayemi yazar mıydım ondan da emin değilim 🙈☺️ Öncelikle hamileliğim cok şükür rahat gecti başlarda cok hafif bulantı yaşadım toplasanız Bi iki kez kusma sorunu yaşamışımdır. Hep hareketli olmaya çalıştım cok yatmadım yürüyüş vs yaptım bol bol. 23 Ekim cuma günü doktor kontrolümüz vardı 38+3 olmuştuk artık gelsin istiyordum miniğim. Ama nst de hiç Bi şekilde sancı vs çıkmadı. Üstelik hiç Bi zaman yalancı sancım vs de olmadığı için sancıyı anlamamakta korkuyordum. Doktor üç dört gün daha bekleyelim ona göre Bi yol çizelim suni ile başlatalım gerekirse dedi. Eve döndüğümüzde akşam ufaktan bel agrısı gibi Bişeyler oldu gece de sabaha kadar hafif hafif agrılarım başladı ama ben sancı olacağını düşünmedim yalancı dedikleri bu sanırım diyordum hep. Hem düzenli değildi hem şiddeti artan türde değildi. Sabah olunca yine aynı şekilde devam etti ama Bi türlü düzenli değildi. Ben de pilates topunda zıplıyordum sürekli yine devam ettim. Akşam 5-6 gibi doktora mesaj attım sancı buysa eger bişeyler var ama düzenli vs değil Bi nst Bi ceksek içim rahatlasa dedim oda hastaneye gel bakalım dedi. Ben geri döneriz eşyaları almayalım falan dedim çıktık evden öyle ama eşim almış tüm eşyaları ne olur ne olmaz diye. Beni nst ye bağladılar kaç çıktığını hatırlamıyorum ama hemşire hafif sancılar var Bi açıklığınıza bakalım iyi görünüyorsunuz 1 cm falandır heralde dedi. Açıklığa bakılmasından korkmayın anlık bişey zaten sonrasında hep bakılıyor alışıyorsunuz acımıyor da zaten ☺️ Açıklığa baktı ve hemşire şaşırarak 4 cm açıklığınız var Suan baya baya doğum başlamış cok şaşırdım hiç öyle durmuyorsunuz dedi. Bende sevindim tabi çünkü sancılarım öyle cok cok bişey değildi. Saat 8 de yatışım yapılmış oldu. Annem Meryem ana otunu suya koydu ve okumaya başladı. Bende sürekli içimden okuyordum aklıma gelenleri. Aradan biraz geçti yeniden geldi hemşire tekrar açıklığa baktı ve 6-7 cm olmuş dedi. Ben tabi ne olduğunu bittiğini anlamıyorum bile. Suyu patlatıcam dedi ve işte ondan sonraki sancıları hissettim öncesindekiler öyle ağır bişey değildi benim için. Su ptladıktan sonrakiler de yine Bi kaç sancı şiddetli gibiydi ama öyle dayanılmıcak agrılar değildi. Süreçte hızlı ilerlediği için anlamaya fırsatım olmadı. Sonra hemşire geldi ve ıkınmaya calısıcaz biraz bebeğin kafasını iyice indiricem bende gibi şeyler söyledi. Sancı geldiğinde Bi iki ıkınmaya çalıştım o sırada ebe de bebeğin kafasına dokunuyordu bu sırada kaka yapıyormuş gibi hissediyorsunuz ben yemin ettim yaptım diye hatta ebe güldü yok yapmadınız falan diye 😂😂 sonra kafasını hissediyorum falan deyince panik olduk heralde odada dogurcam sandım dogumhaneye alalım dedi ebe yürüyerek git hatta dedi dogumhaneye girip çatala çıktım orda da Bi kaç kez ıkınma denedik ve doktorum geldi sonunda. Ben kesi atmayın diye söyleyip durdum ama doktorum koca kafalı bebeğin var ben atmasam kendi yapacak dedi Gülerek ve cok Az Bi kesi attı ama öncesinde iğne vurduğu için öyle bişey hissetmiyorsunuz sonra Bi iki ıkınmada miniğimin sesini duydum zaten 🥰 içimden ılık ılık aktı gitti ❤️ İçten kaç tane hatırlamıyorum cok olmadığını söyledi doktorum ama dıştan Bi tane dikişim var henüz düşmedi üzerine cok oturursam biraz acıyor o kadar. Biraz uzun olmuş olabilir bazılarına sıkıcı da gelmiş olabilir ama benim için en güzel anlardan ve Bi o kadar da hızlı oldu 😍 20.00 da yatış yapıldı 21.26 da kucagımdaydı Ömer Barlasım ☺️ Allah herkese kolay ve sağlıklı doğumlar Nasip etsin kızlar 🙏🏻 bebişin uyuduğu aralarda parça parça yazdığım için biraz karışık olmuş olabilir sorularınız varsa seve seve yanıtlayabilirim. Diyeceğim son şey kendinizi olumsuza değil hep olumluya alıştırın ve korkmayın ben son ana kadar aklıma korkacağım bişey getirmedim güle oynaya gittim doğuma 😍

Bademlii canım öncelikle hayırlı olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🐣kesiden önce iğne yaptığını belirtmişsin iğne vajinaya mı yapıldı?iğne yapılırken hissettin mi ?

Bademlii yaaa ne kadar güzel bir doğum hikayesi çok mutlu oldum inşallah benim de bu kdr güzel olur. Gözünüz aydın Allah sağlıklı ömür nasip etsin size ve bebişinize 😘

Polencim aminnn canım teşekkür ederim. evet canım kesi atacağı yere yapıyor uyuşsun diye normal iğne yani kan alırken nasıl hissediyorsak o şekilde bişeydi ☺️

D-M cook teşekkür ederim inşallah sizlerinde çok çok kolay ve sağlıklı geçer doğumu 🥰

• D-M bunu beğendi.

Bademlii ayy bnm doğum günümde doğum yapmışsın rabbim uzun ömürler nasip etsin inşallah ❤ darısı başıma bnm çok zor geçti ilk doğumum

prensesim35 çok teşekkür ederim amin inşallah 🥰 her doğum birbirinden farklıdır eminim bu sefer çok güzel geçecek iyi düşünün siz 😍

Bademlii masallah cnmm :))) bzde 38 olduk bugn hfif kask agrilri olyo ama nst ye grdim doktr sknti yok henuz dogum gorulmyo dedi bekliyorz😅😅😅 meryem ana otuna hngi dualari okudnz

Mrv24orn valla dediğim gibi 39+3 e kadar hiç gerçek ya da yalancı sancı gelmedi bana da ama bi anda oldu 😂 böylesi daha iyidir belki de öyle düşün 😍 otu koyduktan sonra Meryem suresi ayetel kursi ve felak nas okudu annem

Bademlii ya valla supersiniz😍ne guzel umut oldunuz🙏dogumum aksam sabah bazı insanlar ne kadar kotu enerjide yaysa bunu okumak cok guzeldi insallah hayırlı evlat olur 💓