Eeisitan sürekli hareket halindeydim açıkçası günde hiç atmıyorsam 4-5 bin adım atıyordum hurma yemeye çalıştım bol sıvı tükettim 3 litreye yakın sürekli pilates topunda hareketler yapmaya çalıştım bu şekilde ilerledi sürecim 🥰 ama en önemlisi hep pozitif oldum ve kendimi korkutmamaya çalıştım

minik_kalbim kesi atmadan önce iğne vurmuştu sonrasında dikiş atarken yeniden vuruyorum falan demedi yüksek ihtimal uyuşukluk devam ediyordu ama tabi bazı yerlerini hissettim söyleseydim yeniden iğne vurur muydu bilmiyorum

Zerin1234 ben gidin ya da gitmeyin diye bişey diyemem ama son zamanlarınızdasınız bence aksatmamakta fayda var 36 dan sonra haftada bire düşmüştü benim kontrollerim ☺️

Yasom daha yolunuz çoksa eğer bence düşünüpte boşuna stres yapmayın hamileliğinizin tadını çıkarın 🥰

Bademlii bu aralar böyle olumlu doğum hikayesi okuyunca hem adınıza mutlu oluyorum hemde kalbim hep çok ferah maşallah size darısı da bize olsun inşallah🙏❣️

Bademlii benimde 72de gördüm inşallah hayırlısı olsun son 4 gelsin istyorum artık😊

HappyMom, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

hanimtenceresi hayır yanlış anladınız sanırım epidurali demedim kesi atmadan önce vurulan iğne

Bademlii ben de hamileliğin başından beri hep pozitif dusunuyorum 😊 kadınlarda genelde negatif konuşuyorlar doğum hakkında yasamadigim için basite mi aliyorum acaba diyordum bazen ama sizin yazınız umut oldu 🥰 inşallah böyle kısa sürede doğum yaparım ben de

Merve1192 hiç öyle düşünmeyin ben hep bilmediğim bi süreç sonuçta o yüzden nasıl geçeceğini bilmiyorum iyi geçeceğine inanıyorum diye motive ettim kendimi. Son dakikaya kadar korkmadım sizin gibi acaba basite mi alıyorum falan diye düşündüm ama kendimi korkutmayınca her şeyin daha güzel olduğunu gördüm 🥰🥰