Ozlem0342 baş çevresi 35 cm yazıyor büyük mü bilmiyorum valla ama doktor hep öyle dalga geçiyordu 😂

livasmomm çok teşekkür ederimmm 🥰 kalbinizi ferah tutun Rabbim kolaylıgını veriyor

Merve1192 ya neyle patlattığını bilmiyorum suyunu patlatıcam şimdi dedi tamam dedim ama bişey hissetmedim sadece sıcak sıcak sular aktı o kadar ☺️

Lalesen hiç korkmayın Allah sabrını veriyor gerçekten şuan hatırlamıyorum bile 🥰

26_26_26ggg valla canım ben yararı olacağına inanarak kullandım annem koydu Meryem suresini felak nas ayetel kursi falan okudu zaten 4 cm açıklıkla yatmıştım gerisi de çok hızlı geldi, çokta dua okudum o süre de kendim hepsinin yararı olduğuna gönülden inanıyorum

YazeeL hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık vardı ve yatışım yapıldı hemen anneme koymasını söyledim doğum başlayınca konuluyor diye biliyordum bende başladığını geç anlasakta bizim için yeni başlamıştı koyduk hemen hatta sadece annem değil komşumuz da koydu annemin fırsatı olmazsa diye

bebegamin1 evettt içimde hurma ağacı cıkacaktı 🥰 ama böyle düzenli günde 7 tane falan şeklinde yemedim, aklıma geldikçe 3-4 o şekilde yedim

Zana123 çoook teşekkür ederim, ama gerçekten öyle hani hep klişe gelir ya çok doğruymuş her şey unutuluyor bi anda. Dikişim atılırken bile öyle bebeği izledim benim mi bu diye diye. İnşallah çok güzel ve sağlıklı bi doğumunuz olur 🥰

Balkuzu01 kesi anlık bişeydi zaten iğne vuruyor hissetmiyorsun öyle dikişte dayanılmayacak kadar değildi ama bazı yerleri biraz acıdı doktor söyledi zaten burası biraz acıyacak diye ama inanın bebeği izlemekten hiç umurunuzda olmuyor 🥰

Kiymet çoook çoook sağolun, hep kendimi pozitife odaklamıştım bence bu süreçte psikoloji çok önemli, kendinize güvenin ve olumlu düşünün hep ben çok inanıyorum 🥰

Bademlii cidden benım korktugum seyde tuvalet konusu. Oluomu ole seyler. Kesınattıktan sonramı cok sancı oluo 🤢🤢🤢🥶

Gngr_33 çok sağolun inşallah 🥰 dediğim gibi yatarak geçirmedim hep hareket etmeye çalıştım yürüyüş yaptım son ana kadar. Hamileliğim de kolay geçtiği için ağırlaşmadım açıkçası günde en az 5-6 bin adım atıyordum. Pilates topunda zıpladım hareketler yaptım sekiz çizmek gibi falan son haftalarda hep. Hurma yemeye çalıştım. Doğum yapmadan bi gün önce sokakta martıya bindim düşünün 🥰