Bademlii cidden benım korktugum seyde tuvalet konusu. Oluomu ole seyler. Kesınattıktan sonramı cok sancı oluo 🤢🤢🤢🥶
Çook çok pozitif Normal Doğumum 🧿🐣
Gngr_33 çok sağolun inşallah 🥰 dediğim gibi yatarak geçirmedim hep hareket etmeye çalıştım yürüyüş yaptım son ana kadar. Hamileliğim de kolay geçtiği için ağırlaşmadım açıkçası günde en az 5-6 bin adım atıyordum. Pilates topunda zıpladım hareketler yaptım sekiz çizmek gibi falan son haftalarda hep. Hurma yemeye çalıştım. Doğum yapmadan bi gün önce sokakta martıya bindim düşünün 🥰
Kaderaslan hayır zaten lavman yapıldı öncesinde içinizi boşaltıyor komple. Bebeğin kafasına dokundukça tuvaletinizi yapıyormuşsunuz gibi bişry oluyor halbuki bebek geliyor o sırada. Kesi doğum anından bi kaç dakka öncesi sonrasında sancı olacak bişey değil bebeğin kafasının kolay çıkmasına yardımcı olmak için.
Bademlii nasıl bu kadar az sancıyla 6 cm açılma oldu anlamıyorum. Ben doğum yapalı sekiz ay oldu 37+5 te tansiyondan dolayı mecburi suni sancıyla başlattılar ama o son iki saatim bana bi ömür gibi geldi neredeyse.İki dkkada bire düştü sancım aşırı şiddetli sancılar girip çıkıyodu böyle iki saat çektim en az.Normal sancıları on saat çektim ama açılmam bir santim bile olmadı. sinirlendim ve malum son sezeryan oldum neye göre oluyo veya olmuyo bu açılma.erken olduğundan mı açılmam olmadı yada benim bünyemle mi alakalı anlayamadım bi santimi geçin yumuşama bile yok dediler o kdr sancıya senin gibi çok okudum burda hiç anlamadan 6 santime ulaşan.neyle alakalı acaba bu arada allah analı babalı büyütsün❣️
Btl_zngn inanın hiç bilmiyorum ama hemşire geldiğinde genetik olduğunu aile de bu şekilde doğum yapan var mı diye sordu direk. Teyzem de bu şekildeymiş hatta Hep imşallah benim gibi doğurursun diyordu. Gidip 2-3 saat içinde doğururmuş üstelik benim gibi değil baya 4 kilo üzeri bebişler 😂 ben doğum işinin biraz şans olduğunu düşünüyorum umarım bu sefer çok çok güzel geçer doğumunuz 🥰
Bademlii maşallah ne güzel doğum. Rabbim banada herkesede böyle güzel kolay doğumlar nasip etsin. güle güle büyüt bebeğini canım anali babalı inşallah.
Bademlii darisi benim basima ben 40+2 deyim yalanci sanci aciklik falan hic bsy yok
Bademlii hissedersem diye korkuyorum ya😓
livasmomm inşallah son adet günlerimiz aynı galiba aynı gün doğuruyormuşuz falan💕