Bademlii yaaa maşallah 😍😍 rabbim nana da kolay bir doğum nasip etsin sizin gibi ☺️ çoo pozitif olmuş gerçekten tüm anne adaylarına cesaret olsun ❣️ sağlıkla hayırla imanla büyütün oğlunuzu 🥰

Bademlii Meryem. Ana otu sen doğum yaptığında açmışmıydı baya erken koyuluyor diye biliyordum siz anlamamışsınız ya doğumun başladığını onu merak ettim Allah analı babalı büyütsünnn sağlıcakla büyüsün inşşşş darısı bizlerin başına SSVD isteyen. Bi anne olarak hikayeniz mutlu etti

Bademlii ins kolay birbdogum olur senin ki gibi😍🎀 dikiş atılırken ve kesi olurken hissediyor musun

Ilk defa bir doğum hikayesine yorum yapacağım 😊inanamiyorum nasil guzel bir şans mış bu nasil guzel hikaye insallh geldigi gibi bebisin hep sansla büyüsün

Bademlii hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 gerçekten çok pozitif bir doğum olmuş umarım bizlerde böyle kolay doğumlar yaparız 🤗 normal doğum için ekstra bişey yaptınız mı yeme içme spor

Maşallah 🧿Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻 Hayırlı evlat olsun 🙏🏻 Darısı başımıza 🤲🏻💜💙

Bademlii görmek istediğimiz hikayeler 😊 Masallah Allah bizlerede nasip etsin su gibi doğumlar .Meryem ana otunun etkisi diyebilir miyiz hızlı açılmaya acaba ?

Bademlii ömerler böyle hızlı ve kolay doğuyor heralde😅bende 39+3 te aynı böyle kolay doğum yaptım. Ne olduğunu anlamadım bile. Allahım herkese nasip etsin inşallah 🥰

Bademlii canım bende seninle aynı durumdayım ama açılmam bol bir parmak dediler hala aynı evde bekliyorum biraz stres oldum dua edermisin☹️

Bademlii maşallah çok güzel ve kolay olmuş anlattığınıza göre neler yaptınız doğuma hazırlanmak için