Bademlii ömerler böyle hızlı ve kolay doğuyor heralde😅bende 39+3 te aynı böyle kolay doğum yaptım. Ne olduğunu anlamadım bile. Allahım herkese nasip etsin inşallah 🥰

Bademlii canım bende seninle aynı durumdayım ama açılmam bol bir parmak dediler hala aynı evde bekliyorum biraz stres oldum dua edermisin☹️

Bademlii maşallah çok güzel ve kolay olmuş anlattığınıza göre neler yaptınız doğuma hazırlanmak için

Bademlii maşallah cok pozitif bi dogum bebeişinizi saglıkla büyütün 🤲 bnde 38+0 haftalıgım bende pozitif istiyorum inşAllah RABBİM nasip eder 🤲🤲🤲

Nilis çok sağolun, emin olun çok güzel geçecek, çok klişe ama kokusunu aldığınız an her şeyi unutup gidiyorsunuz 🥰🥰

Bademlii Amin Allah razı olsun. Geçmiş olsun Rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah. Benim sorum olacak sakıncası yoksa 37+5haftalık oldum ama sancım var böyle adet sancısı gibi arada ama gelip gidiyor karnım da düşmüş 8 ayımda düştü hatta ama bebeğim yukarıda hareket ediyor doktora da gitmedim ev meselem var taşımacağım bir iki haftaya ne yalan söyleyeyim daha gelmesini istemiyorum ama sizce doktora gitmelimiyim sancılar dan dolayı

Bademlii masallah gozunuz aydin 🧿 allahim herkese boyle dogum nasip etsin 😍🤲🏻Benimde Bebişim utrasyonda büyük kafalı gibi gözüküyo 😂😂😂

Bademlii maşallah çok rahat bir doğum yapmışsınız Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi🧿
                ben 3. Normal doğum yapcam yine de korkuyordum rahatlattınız beni😍

Smyy34 Uyusturmak adına yapılan bi iğne kan alırken acıyan gibi düşünün hani

Mervefurkii ya illaki korku herkeste oluyor ben hatırlamıyorum ama Eşim diyor dogumhane de ikinci çocuk istemiyorum diye bağırmışım 😂😂

Ozlem0342 baş çevresi 35 cm yazıyor büyük mü bilmiyorum valla ama doktor hep öyle dalga geçiyordu 😂